· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Sambata, concurs de matematica, pentru copiii isteti

Autor: Onush
data publicarii: 05.06.08
Asociatia „Fundatia H”, impreuna cu Banca Comerciala Romana, organizeaza, sambata, 7 iunie , a 6-a editie a concursului de matematica „ABAC” destinat copiilor isteti din ciclul primar. Concursul se va desfasura in incinta Scolii 96 din Bucuresti, si va incepe la ora 10.

„Datorita parteneriatului cu BCR si implicarea acesteia in sponsorizarea si organizarea celei de-a sasea editii a Concursului de Matematica ABAC destinat copiilor isteti din ciclul primar, acesta va creste considerabil ca forta, motivatie si vizibilitate”, a declarat intr-un comunicat de prea, Radu Fatulescu – presedintele fundatiei.

Asociatia Fundatia H este implicata atat in editarea revistei de matematica „ABAC”, al carui colectiv de redactie este format din cadre didactice de la Scoala nr.

96 din Bucuresti, dedicata copiilor din clasele I – IV cat si in organizarea concursului de matematica „ABAC”, formarea profesionala si educatia adultilor, e-learning si blending learning, cetatenia activa, formarea formatorilor, proiecte destinate parintilor copiilor cu handicap si specialistilor care lucreaza cu acestia. Dintre proiectele Fundatiei H se disting cele legate de integrarea copiilor cu dizabilitati in scoala regulata si invatamantul pentru copiii netransportabili.Sursa: Hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Sambata, concurs de matematica, pentru copiii isteti" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent