· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Sanatatea la control: Ce analize medicale trebuie sa faca copiii

Stilului de viaţă agitat, obiceiurile nesănătoase şi mâncarea de tip fast food duce la apariţia de boli specifice adulţilor la copii.

Pentru a preveni diferite afecţiuni pe care le poate dezvolta micuţul tău, medicii recomandă măcar o dată pe an să se facă o serie completă de analize şi controale.

Una dintre cele mai mari probleme pe care le dezvoltă copiii cu vârste fragede este diabetul .

Citeşte şi Diabetul, tot mai des întâlnit la copii. Vezi care sunt primele semne

Copiilor li se recomandă analize care verifică glicemia şi examenele coproparazitologice. Se recomandă pentru copii şi analizarea glicemiei, pentru că sunt foarte mulţi obezi şi au tulburări de glicoreglare, spasmofilie pentru că se mai bea lapte. Toată lumea apelează la tot felul de produse noi şi sofisticate care nu aduc niciun beneficiu organismului. Facem examene coproparazitologice pentru a vedea formele, s-au înmulţit enorm în colectivităţi, cel puţin, s-a înmulţit numărul copiilor care au diferite parazitoze intestinale.

O altă problemă la copii care este foarte serioasă este astmul. Fac aceste forme dintr-o dată, nu trec prin diferte stadii. Trec şi prin faza de bronşită alergică şi se duc direct în astm. De asemenea, copiii dezvoltă forme de alergii, a precizat, pentru RTV.NET ,medicul de familie Adrian Fochi.

Citeşte şi Mâncarea de la fast-food creşte riscul de ASTM SEVER la copii

Analizele şi controalele medicale se pot face la medicul de familie sau la medicul de specialitate. În funcţie de situaţie, acestea se pot repeta de mai multe ori pe an sau o dată la câţiva ani.

Citeşte pe RTV.NET prin ce analize şi controale medicale trebuie să treacă orice adult în fiecare an.

"Stiri: Stiri: Sanatatea la control: Ce analize medicale trebuie sa faca copiii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent