· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Sarbatoarea Craciunului in Piata Universitatii

Autor: Onush
data publicarii: 15.12.06
In perioada 16-23 decembrie, in Piata Universitatii, vor avea loc o serie de evenimente organizate cu ocazia sarbatorii Craciunului. Copii si parinti sunt invitati sa ia parte la intalnirea cu Mos Craciun.

In fiecare zi, intre orele 16,00 si 22,00, pe scena amplasata in fata Teatrului National, vor veni colindatori, personaje de basm interpretate de actori cunoscuti, trupe si solisti indragiti care vor incerca impreuna sa creeze magia sarbatorilor de iarna, informeaza un comunicat de presa al ArCuB.

Nu vor lipsi nici Craiasa Zapezii si Magicianul (Marian Ralea), inconjurati de ingerasi, cerbi, pinguini, oameni de zapada, intr-un spatiu de poveste, creat de scenografii Stefania Cenean si Dragos Buhagiar.Pe scena vor evolua colindatori, trupe de teatru, coruri laice si religioase precum si numerosi solisti indragiti: Mioara Velicu, Radu Ille, Stefan Hrusca, Oana Sarbu & Virgil Popescu, Nico & Romeo Zaharia, Crina Matei & Marius Mihalache, Cornelia Tihon

Duminica 17 decembrie si sambata 23 decembrie programul se va desfasura in doua parti : dimineata intre 11,00 si 14,00 si seara intre 18,00 si 22,00. Toate serile vor fi incheiate cu recitaluri extraordinare, ale unor artisti ca : Nicu Alifantis, Paula Seling, Analia Selis, Ducu Bertzi, Narcisa Suciu, Mircea Vintila, Hara, Mircea Baniciu si Proconsul.

Tototdata va fi organizat un mic targ cu bunatati pentru parinti si copii.

Evenimentul Intitulat “Cred in Mos Craciun” este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti si Centrul de Proiecte Culturale - ArCuB.Sursa:hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Sarbatoarea Craciunului in Piata Universitatii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent