· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Materna / paterna >Nasterea > Sarcina dupa nastere
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Sarcina dupa nastere     
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.

Inscrie-te chiar acum in concurs!
mandary

11.02.2008 11:05   Sarcina dupa nastere  citat 

Fetele as vrea sa va intreb pe voi sau pe vreun specialist de pe forum...Am nascut pe 16 dec 07, acum puiul meu are 8 sapt, deci suntem pe 11 feb 08. Am avut lohii pana pe la 6 saptamani. Pe data de 3 feb am avut o scurgere maro, apoi sangerare, apoi iar scurgere si mi-a trecut in 2 zile. Poate sa imi fi reaparut menstruatia, avand in vedere ca nu alaptez des? Sau ce poate fi, inainte sa raman insarcinata aveam ciclu neregulat la 2-3 luni si ma tinea 7 zile sangerarea.
In ziua cand mi se termina scurgerea de sange,4 feb, am intretinut un raport sexual neprotejat cu sotul, coitus intrerupt, deci nu a ejaculat in mine..Dar pana la acea data nu am avut niciun fel de relatie cu el, atunci mi-am reluat viata sexuala, dupa nastere. Astazi suntem in 11 feb 08 si de cateva zile ma simt balonata, oare sunt insarcinata??? Voi ce credeti? [/b]


sus

Denunta
csincsi
Locatie: Croatia
Copii
E: 14 ani, 1 luna
S: 30 ani

11.02.2008 2:09     citat 

Sincer numai un ginecolog ar putea raspunde la intrebarile tale.
Poti sa ramai insarcinata si daca alaptezi, chir daca " alaptezi putin". Dovada vie sant eu, intre mine si sora mea este diferenta de 1 an si doua zile.


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: