· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: S-au publicat modelele pentru Evaluarea Natională 2015 la toate materiile

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat pe edu.ro modelele de subiecte pentru Limba si literatura romana, Matematica si Limba si literatura materna, dar şi baremele aferente pentru Evaluarea Natională din 2015.

net/schimbari-pentru-elevii-care-dau-anul-viitor-evaluarea-nationala-men-a-facut-anuntul_168497.html#ixzz3I61ZGQPt">Schimbări pentru elevii care dau anul viitor EVALUAREA NAŢIONALĂ. MEN a făcut anunţul. Citeste mai mult pe RTV.NET

Cu doar o zi înainte de începerea anului şcolar, ministrul Educaţiei Remus Pricopie declara că examenul de Bacalaureat şi Evaluarea Naţională nu îşi vor schimba structura în anul şcolar 2014-2015, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Anul viitor, examenul îi va pune în încurcătură pe elevii de clasa a VIII-a.Acum, Ministerul Educatiei le pune astfel la dispozitie elevilor de clasa a VIII-a subiectele şi baremele a caror structura va fi respectata in examenele de la finalul gimnaziului.

Schimbări s-au făcut şi în examenul de Evaluare Naţională 2015. Anul viitor, examenul îi va pune în încurcătură pe elevii de clasa a VIII-a. Ordinul privind organizarea şi desfăşurarea Evaluării Naţionale 2015 arată că programa la Limba şi literatura română conţine mai multe puncte pe care trebuie să le cunoască elevii, în timp ce programa la Matematică s-a schimbat complet.

Vezi toate modelele de subiecte pentru Evaluarea Naţională din 2015 pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent