· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Scapa de vanatai prin intermediul remediilor naturale

Multe persoane, îndeosebi femeile, se învineţesc foarte repede. Iată câteva modalităţi naturale care te scapă de vânătăi.

Citeşte şi
net/afectiunile-pe-care-le-poti-trata-cu-miere-si-scortisoara_165926.html">Afecţiunile pe care le poţi trata cu miere şi scorţişoară

1. Gheata. Gheata are capacitatea de a anihila senzatia de durere transmisa catre creier, inlocuind-o cu informatii legate de temperatura. Totodata, aceasta diminueaza inflamatia si reduce umflaturile, daca acestea exista. Pune cateva cuburi de gheata intr-un saculet si aplica-l intermitent pe vanataie cam 10 minute. Gheata nu trebuie tinuta continuu pe vanataie in tot acest timp, intrucat temperatura scazuta produce lezarea pielii prin degerare. Aplica aceste comprese cu gheata de mai multe ori de-a lungul primei zile.

Citeşte şi Remedii naturale foarte rapide pentru durere

2. Otetul de mere. Rolul otetului de mere este acela de facilitare a circulatiei sangelui. Se foloseste doar in cazul in care rana nu este deschisa! Poate fi folosit pur sau diluat cu apa. Poti scapa de vanatai cu ajutorul compreselor cu otet de mere, care se pastreaza circa o ora pe zonele afectate.

Remedii naturale cu lapte şi miere: Tratează-te în mod natural şi delicios

3. Arnica. Arnica este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru tratarea vanatailor, grabind vindecarea si scazand sensibilitatea zonei afectate. Aceasta planta are proprietati antiinflamatorii si analgezice si se gaseste sub forma de gel, unguent sau tinctura. Poti sa scapi de vanatai aplicand pe acestea o cantitate generoasa de gel, unguent, tinctura sau flori de arnica strivite, de 3-4 ori pe zi.

Mai multe remedii naturale pentru a scăpa de vânătăi pe RomâniaTV.net.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent