· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Schimbari in invatamant: Parintii vor o vacanta mai scurta

Fundaţia “PARINTI PENTRU COPII” şi Alianta T.A.T.A.

solicita ministrului educaţiei organizarea unei dezbateri publice autentice şi transparente cu privire la stabilirea structurii anului şcolar 2014-2015.

ADIO vacanţei de vară! ELEVII ar putea merge la ŞCOALĂ şi pe timpul verii. Program special şi la grădiniţă, citeste aici

Potrivit unui comunicat de presă, fundația Părinți pentru copii și Alianța T.A.T.A solicită modificarea proiectului de ordin al ministrului și implicit redimensionarea structurii anului școlar 2014-2014.

Cum vor arăta MANUALELE viitorului, citeste aici

Cele doua organizatii parentale solicita modificarea proiectului de ordin al ministrului si implicit redimensionarea structurii anului scolar 2014-2014, dupa cum urmeaza:
Anul scolar sa inceapa mai devreme cu o saptamana, adica vineri, 5 septembrie 2014, pentru a da posibilitatea unitatilor de invatamant sa parcurga mai usor activitatile de ordin administrativ aferente deschiderii anului de invatamant si parintilor sa participe la ceremoniile aferente, in conditiile in care exista un cadru legal de ultima ora, care le permite sa solicite la locul de munca o zi libera in acest sens;

Vezi ce alte modificări sunt propuse Ministerului Educaţiei pe RomâniaTV.net. .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent