· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Schimbul de energie cardiaca intre oameni e o realitate dovedita stiintific!

CUM INIMA TA DA ENERGIE, SANATATE SI ARMONIE VIETII CELUILALT

“Cand doi oameni poarta o conversatie si se afla la o oarecare distanta intre ei semnalul electromagnetic generat de inima unuia poate influenta ritmul cerebral al celuilalt!”
“Cand o mama isi focuseaza atentia asupra bebelusului ei, ea devine mult mai sensibila la campul subtil al semnalelor electromagnetice generate de inima copilului”
Acestea sunt numai doua cazuri dovedite de catre cercetatorii Institutului HeartMath, California, facute publice cu ocazia Congresului International dedicat Stresului de la Montreux, Elvetia, din anul 1999.
Miracolul functionarii inimii dovedeste esentiala forta a inimii asupra vietii tale si asupra vietii celorlalti!

Schimbul de energie intre oameni este un fapt stiintific dovedit! Modul cum se produce efectiv schimbul de energie intre oameni in procesele de vindecare este asemanator armoniei venite in viata odata cu iubirea.

De fapt, la baza veti vedea ca sta acelasi tip de transfer de energie!

” Conceptul schimbului de energie intre indivizi e central pentru artele vindecarii care implica contactul sau apropierea directa intre pacient si practician.” Ceea ce a stat, insa, in calea acceptarii stiintifice a acestui lucru nu este rezultatul bun, care se vede ca exista, ci natura acestei energii si modalitatea transmiterii ei!

De la acest punct, cercetatorii si-au indreptat atentia asupra analizei modului in care acest schimb de energie se produce intre orice doi oameni! Ce au descoperit este o alta minune a inimii umane!

Citeste mai departe aici .
.

"Stiri: Stiri: Schimbul de energie cardiaca intre oameni e o realitate dovedita stiintific! " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent