· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Scoala parintilor la editia a IV-a a Conferintei "Ai copil. Invata sa fii parinte"

O noua editie a Conferintei Ai copil. Invata sa fii parinte va avea loc sambata, 24 noiembrie 2012, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti , unde 700 de parinti sunt asteptati pentru a gasi impreuna cu invitatii speciali solutii la cateva probleme din viata de familie moderna. Organizatorii, Asociatia Parintilor Isteti si Fundatia Varlaam Mitropolitul din Iasi, cu sprijinul Radio ITSY BITSY, raspund astfel nevoii firesti de a alege ce este mai bun pentru copii, pentru ca ei sa poata deveni autonomi, responsabili, cu stima de sine, iubitori. Anul acesta intrarea la eveniment este gratuita.In deschidere, de la ora 10.00 psihoterapeutul Diana Stanculeanu va vorbi despre Costurile ascunse ale perfectionismului in rolul de parinte , despre ce se petrece in mintea si sufletul unui copil crescut dupa standarde perfectioniste, dand astfel argumente pentru tolerarea greselilor ca experiente de invatare la orice varsta.

Trainerul de dezvoltare personala Sorin Mihalache va invita apoi parintii la o discutie despre atentie . Mami eu cresc. Tu ce faci? Invataturi despre atentie este workshopul care va debuta de la ora 11.30 si va vorbi despre influenta lipsei de atentie in dezvoltarea copiilor aducand si solutii pentru dezvoltarea atentiei parintilor si copiilor.

Din rolul de parinte va vorbi la conferinta Marius Tudosiei , cunoscut fost jurnalist si director de marketing transformat din 2010 in bacan si promotor al alimentatiei sanatoase. El va povesti despre cum poti sa-ti schimbi radical viata alegand in cariera si in obiceiurile alimentare variantele sanatoase pentru intreaga familie.

Editia de toamna 2012 a Conferintei Ai copil. Invata sa fii parinte va debuta la Iasi in Aula Mihai Eminescu a Universitatii Al.I.Cuza in serile zilelor de 22, 27 si 29 noiembrie 2012.

Si de aceasta data organizatorii propun publicului, din cele doua mari orase, o abordare integrata a problemelor in relatia parinte-copil, temele care sustin aspecte din cele trei dimensiuni IQ, EQ si SQ corelandu-se pentru a solutie viabila in secolul XXI.

Detalii despre intregul program si inscrieri se pot face pe www.aicopil.ro . Accesul in sala se va face pe baza formularului de inscriere on-line sau prin inscriere telefonica la: 021 311 98 10 .

Asociatia Parintilor Isteti promoveaza principii de educare pentru copii, educatie pre si postnatala a parintilor si activeaza in scopuri caritabile, educationale, de pregatire si perfectionare profesionala. Obiectivul API este realizarea de campanii sociale privind educatia prin crearea si difuzarea de programe multimedia de educare a parintilor.

"Stiri: Stiri: Scoala parintilor la editia a IV-a a Conferintei "Ai copil. Invata sa fii parinte"" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent