· articole
· intamplari

Scoate-ţi banii de la automatul NESCAFÉ!NESTLE Professional derulează în perioada 1-30 noiembrie 2011, o promoţie naţională destinată consumatorilor NESCAFÉ Alegria.

Promoţia “Scoate-ţi banii de la automatul NESCAFE” se adresează consumatorilor ce îşi achiziţionează cafeaua de la automat, fiecare pahar cumpărat în perioada promoţiei echivalând cu o şansă de câştig.


ro/&files/automatul-de-premii-728-thumb-728-0-18.jpg"/>În comunicarea promoţiei către consumatori, paharul este elementul principal, fiecare având inscripţionat un cod unic, ce asigură înscrierea în promoţie, atunci când este trimis prin SMS la 1790, sau înscris pe www.automatuldepremii.ro ori pe www.facebook.com/NestleProfessionalRo .

Premiile vor fi extrase în direct la Europa FM, extragerile putând fi urmărite si pe site-ul campaniei http://www.automatuldepremii.ro/. Se vor extrage 10 premii a câte 100 euro în fiecare zi, 1 premiu de 2500 euro în fiecare săptămână şi marele premiu, în valoare de 10,000 euro, la finalul promoţiei, pe 1 decembrie 2011.

Promoţia este implementată la nivel naţional cu ajutorul partenerilor autorizaţi NESTLE PROFESSIONAL şi dezvoltată împreună cu agenţiile Mercury360 şi Zenith Media.
"Scoate-ţi banii de la automatul NESCAFÉ!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent