· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Scolile de arte si meserii

Autor: onush
data publicarii: 03.08.05
Cei 5852 de candidati nerepartizati, din diverse motive, in cele doua etape de admitere computerizata au sanse mari sa ocupe un loc in invatamantul post-gimnazial, in sesiunea speciala din 1-6 august, intrucat au ramas neocupate 17.976 de locuri in licee si 13.650 in scolile de arte si meserii.
Dupa cele doua sesiuni de admitere computerizata, au ramas nerepartizati 5.

852 de candidati (mai putin de 7%), deoarece acestia nu au exprimat suficiente optiuni. Pentru cuprinderea in sistem a candidatilor ramasi nerepartizati, in perioada 1-6 august, comisiile judetene de admitere vor rezolva situatiile speciale ivite dupa repartizarea computerizata si vor repartiza, pe locurile libere ramase in scolile de arte si meserii, candidatii care nu si-au depus dosarele de inscriere in termen si pe cei care nu au participat la repartizarile computerizate.(.)
La nivelul Capitalei, au ramas neocupate 2566 de locuri in licee si aproximativ 700 la scolile de arte si meserii, a mai spus purtatorul de cuvant al ISMB. La Inspectoratul Bucuresti au fost inregistrate pana ieri peste 150 de cereri de inscriere in licee si scoli de arte si meserii.


Ziua.

"Stiri: Stiri: Scolile de arte si meserii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent