· articole
· intamplari

pampers: pampers: Scutecul bebelusului trebuie schimbat noaptea?Alăptatul în timpul nopţii trebuie făcut în linişte. Nu uita că bebeluşul tău învaţă tot timpul lucruri noi şi trebuie să înveţe și că noaptea este pentru somn!

jpg"/>
Dacă bebelușul se trezește în timpul nopții plângând din cauza disconfortului creat de scutecul ce trebuie schimbat, atunci evident acest lucru trebuie făcut. Se schimbă scutecul noaptea chiar dacă bebelușul se trezește pentru orice alt motiv (de exemplu pentru o masă de lapte ).

Dacă însă copilașul doarme neîntrerupt pe perioada nopții, atunci nu este indicat să îi fie perturbat somnul. În acest caz, vă recomand folosirea unui scutec de unică folosință cu putere mare de absorbție. Datorită tehnologiei superioare Dry Max, noul Pampers Premium Care asigură protecție de până la 12 ore împotriva umezelii și astfel pielea bebelușului rămâne uscată întreaga noapte.

Pentru bebelușii prematuri, născuți înainte de vreme sau cu o greutate mai mică de 2,7 kg, Pampers Premium Care a creat mărimea 0, scutecul cu indicator de umezeală ce oferă o protecție de 5 stele pielii fragile a micuților. Acesta îşi schimbă culoarea din galben în albastru atunci când intră în contact cu umezeala din interiorul scutecului, reprezentând un instrument folositor pentru toate mămicile, ajuntându-le pe acestea să ştie care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul celui mic.

Indicatorul de umezeală este disponibil pentru mărimile 0-3, Pampers premium Care venind cu acest avantaj ca urmare a înţelegerii nevoilor proaspeţilor părinţi, cărora le este dificilă aflarea momentului în care cel mic a udat scutecul. Noul indicator de umezeală îi ajută astfel, indicându-le exact când este cel mai bine să înlocuiască scutecul copilului.
Pampers Premium Care este potrivit în fiecare etapă de dezvoltare a celui mic (marimi 0-5), asigurând:

Ultra protecție între 0-6 luni, atunci când pielea lui este cea mai sensibilă
Pielea nou-născutului și sugarului mic este incomplet dezvoltată anatomic și funcțional, fiind mult mai fină, fragilă, subțire și mai sensibilă decât pielea adulților. Conține o mulțime de terminații nervoase care reacționează cu ușurinta la diferiți stimuli din exterior.
De aceea, folosirea unui scutec cu putere de absorbție mare este esențială la această vârstă, pentru ca pielea bebelușului să rămână uscată și sănătoasă.

Noul Premium Care asigură protecție de până la 12 ore împotriva umezelii, fiind îndepărtat astfel riscul ca scutecul să se frece de pielea bebelușului sau să permită scurgeri ale lichidului pe lângă acesta. Este foarte important ca pielea bebelușului să fie uscată și protejată de umezeală, de temperatura nepotrivită sau de contactul cu diferite țesături care pot vătăma epiderma.

Ultra îngrijire între 6-12 luni, atunci când se începe diversificarea și fundulețul bebelușului devine extrem de sensibil, datorită alimentelor pe care începe să le consume
Odată cu începerea diversificării (perioada 6-12 luni ) și cu introducerea unui aliment solid nou în alimentația sugarului ( de ex citrice, tomate ), se poate modifica pH-ul local și favoriza apariția eritemului fesier.

Noul scutec Premium Care izolează umezeala și scaunele moi (în cazul mărimilor 1-3) de pielea copilului și previne acțiunea enzimelor, menținând astfel nivelul normal al pH-ului în mediul scutecului. Această calitate este esențială odată cu începerea diversificării, când se modifică aspectul și consistența urinei și materiilor fecale.

Ultra fixare între 12-18 luni, atunci când cel mic începe să exploreze, întreaga activitate a copilașului fiind caracterizată de cățărat, urcat & coborât trepte, alergat
În timpul dedicat jocului și explorărilor sale de-a bușilea prin casă, scutecul trebuie să îi ofere libertate de mișcare. De aceea, este bine să poarte modele care se vor mula perfect pe corpul său, alegând mărimea potrivită pentru vârsta şi greutatea bebeluşului. Este important ca scutecul copilului să fie flexibil și să nu îl strângă. Benzile din jurul mijlocului trebuie să fie suficient de late, perfect mulate pe abdomen și moi, pentru ca burtica bebelușului să nu fie deranjată de marginea scutecului. Noul scutec Premium Care, cu benzi laterale elastice care se potrivesc perfect în jurul burticii și benzi suprapuse, permit micuțului să se miște în voie.

Ultra subțire, între 18-24 luni, când cel mic are nevoie de lejeritate de mișcare
În această perioadă, copilul are nevoie de lejeritate în mișcare, de aceea este important ca scutecul folosit să nu îl incomodeze: să fie suficient de subțire pentru acest lucru, dar să își păstreze o calitate esențială: aceea de absorbție maximă. Cu ajutorul tehnologiei Dry Max, Pampers Premium Care realizează o distribuire optimă a gelului super absorbant din interiorul scutecului, astfel încât acesta este cu 20 % mai subțire și mai confortabil.

Ultra confort, între 24 – 36 luni, când cel mic nu mai are nici răbdare, nici timp, pentru schimbatul scutecului
Tipul de scutec pe care îl va purta până în momentul în care cel mic se va deprinde in totalitate cu olița trebuie să țină pasul cu fiecare etapă a dezvoltării sale psiho-somatice. Confortul, protecția, libertatea de mișcare, îngrijirea pielii și adaptabilitatea sunt calități pe care Pampers Premium Care le oferă.

Astfel, cu Pampers Premium Care, pielea copilașului tău sa va fi mereu uscată, curată, hidratată și sănătoasă, pentru ca el să poată porni în lunga călătorie de descoperire a lumii.


Pentru informații legate de dezvoltarea și îngrijirea micuțului tău, intră pe pampers.ro sau pe pagina de facebook Lumea mamicilor, la secțiunea “Întreabă experții“ : aici
Medicul pediatru Roxana Rusu Pușcă și psihologul Cristiana Haica te așteaptă oricând cu sfaturi pentru tine și îngerașul tău.
.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent