· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Secretele unei calatorii magice pentru tine si familia ta

Unul dintre cele mai faimoase parcuri de distractii pentru copii, Disneyland, atrage in fiecare an peste 20 de milioane de turisti din toata lumea, infatisand povestea, aventurile si frenezia de culori si forme ale personajelor lumii fantastice create de Walt Disney, omul care nu ne lasa sa uitam niciodata ca am fost copii si fara care lumea ar fi fost, cu siguranta, mai trista.
jpg"/>

O alta experienta marca Disney este croaziera Disney, care iti ofera atat tie, cat si copilului tau, o experienta fantastica, caracterizata printr-o continua prezenta a copilariei, datorata decorurilor specifice, programelor special create, cinelor Disney si activitatilor organizate in asa fel incat intreaga familie sa se simta intr-un frumos episod din odiseea Disney.Dintre excursiile Disneyland , puteti opta pentru Disney Magic, Disney Wonder, Disney Dream, Disney Fantasy, toate acestea oferind din magia si fantasticul lumii Disney, intr-o calatorie de neuitat pentru tine si pentru copilul tau.

Perfect Tour iti ofera pachete de croaziere Disney si aduce visul copilului tau mai aproape de realitate. Ofertele Disneyland 2013 pentru croaziere incep de la 4 nopti de aventura continua si pot ajunge pana la aproape doua saptamani de croaziera pe mare, in care te poti bucura de luxul, tehnologia si confortul navei si de o multime de activitati inspirate de lumea Disney si gandite special pentru micutul tau. Croazierele se fac pe Marea Mediterana, in Bahamas, Miami sau in Alaska.

Despre Perfect Tour
Perfect Tour este o companie romaneasca ce are ca activitate principala comercializarea de servicii turistice, fiind specializati pe organizarea de calatorii. Transparenta, creativitatea si consecventa sunt valorile pe care echipa Perfect Tour a mizat in experienta acumulata cu clientii de-a lungul timpului, astfel reusind sa exceleze in organizarea de calatorii, ajungand la rezultate extraordinare in acest domeniu. Pentru mai multe detalii, pachetele turistice complete si informatii despre consultanta oferita de operatorii companiei, accesati pagina lor web, www.perfect-tour.ro

Powered by Seo Monitor .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent