· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Sensibilitatea pielii, un fenomen raspandit

Pielea sensibil─â poate implica o predispozi┼úie genetic─â, ├«ns─â pielea noastr─â poate deveni sensibil─â ┼či sub influen┼úa unor stimuli. Soarele, v├óntul, gerul, fumul de ┼úigar─â, stresul sau chiar cosmeticele nepotrivite pot cauza iritarea, uscarea ┼či ├«n─âsprirea pielii.

┼×tia┼úi c─â.

?
ÔÇó Fiecare al 3-lea copil care se na┼čte ├«n Europa este alergic de la na┼čtere, iar ├«n viitor, peste c├óteva zeci de ani, fiecare cet─â┼úean european nou-n─âscut va avea alergie
ÔÇó Conform celui mai optimist scenariu, ├«n anul 2020 num─ârul de persoane alergice va dep─â┼či num─ârul de persoane s─ân─âtoase! Nu va mai exista nicio familie ├«n care nu va ap─ârea aceast─â problem─â.

Mecanismele apari┼úiei ┼či dezvolt─ârii sensibilit─â┼úii pielii sunt complicate ┼či nu au fost studiate p├ón─â la cap─ât. Unul din elementele principale este func┼úionarea incorect─â a barierei cutanate. Sl─âbirea func┼úiei de protec┼úie permite penetrarea alergenilor ├«n ad├óncul pielii, fapt ce duce la iritarea ei, precum ┼či la apari┼úia m├ónc─ârimii ┼či dezvoltarea inflama┼úiei.

Pielea sensibil─â este sub┼úire, de obicei deschis─â la culoare sau cu vizibilitate capilar─â, ce ├«i d─â o culoare roz-pal. Se caracterizeaz─â printr-un aspect matifiat ┼či o senza┼úie de ├«ntindere at├ót de puternic─â, ├«nc├ót fiecare contact adi┼úional cu factorii iritan┼úi ca de ex. apa, provoac─â un disconfort intens. Reac┼úiile caracteristice pielii sensibile la stimuli sunt ├«nro┼čirile, usc─âciunea, asprimea ┼či descuamarea. Pot ap─ârea ┼či urm─âtoarele simptome subiective: senza┼úia de ├«n┼úepare, ├«ntindere sau fierbin┼úeala, precum ┼či usturimea sau m├ónc─ârimea de lung─â durat─â.ÎNGRIJIREA PIELII SENSIBILE
Un element extrem de important al vie┼úii de zi cu zi al persoanelor cu piele sensibil─â este ├«ngrijirea potrivit─â at├ót a tenului c├ót ┼či a ├«ntregului corp. Principiul de baz─â este folosirea cosmeticelor special create pentru pielea sensibil─â ┼či adaptate necesit─â┼úilor ei. Produsele acestea nu con┼úin coloran┼úi ┼či substan┼úe parfumate, iar siguran┼úa ┼či eficacitatea lor a fost testat─â pe un grup de subiec┼úi cu predispozi┼úie spre alergii. Se recomand─â folosirea produselor din aceea┼či gam─â, ce asigur─â o ├«ngrijire complex─â ┼či se completeaz─â reciproc. Acum gama Pharmaceris A destinat─â ├«ngrijirii pielii sensibile cu tendin┼ú─â spre alergii are o OFERTA LIMITAT─é DE IARN─é:

PHARMACERIS A LIPO ÔÇô PROTECT - Crem─â regenerant─â protectoare pentru m├óini

Acţiune:
Datorit─â combina┼úiei specializate de cear─â de albine ┼či D-pantenol, crema creeaz─â pe piele un strat superficial protector, prevenind uscarea palmelor ┼či protej├ónd m├óinile ├«mpotriva ac┼úiunii negative a factorilor externi.Formula inovatoare calmeaz─â irita┼úiile, hidrateaz─â ┼či red─â moliciunea pielii. Vitamina A consolideaz─â func┼úia de protec┼úie a cremei, accelereaz─â ciclul de regenerare al epidermului ┼či previne pierderea de ap─â din straturile superficiale ale pielii.Testat dermatologic. 50 ml, .

"Stiri: Stiri: Sensibilitatea pielii, un fenomen raspandit" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent