· articole
· intamplari

Serviciile medicale de calitate disponibile tot mai multor romaniCMU: Anul acesta vom deveni cel mai important ofertant de servicii medicale private din afara Bucureştiului
Cu o investiţie de 3 milioane de euro, CMU şi-a consolidat poziţia în Constanţa şi Ploieşti

Bucureşti, 27 mai 2009: Centrul Medical Unirea, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa serviciilor medicale private din România şi lider pe segmentul de abonamente medicale corporate, își continuă planurile de dezvoltare, axându-se pe extinderea la nivel național și facilitarea accesului la servicii medicale moderne unui public cât mai mare de pacienţi.

În urma unei investiții comune de 1.5 milioane euro, CMU a deschis în parteneriat cu AVAMEDICA un nou centru de diagnostic și tratament în Constanța, cu o suprafață de 520 m² și dispunând de 15 cabinete medicale. Clinica oferă servicii medicale de bază, precum și servicii de chirurgie și imagistică: radiologie, osteodensitometrie, mamografie şi ecografie 4D, folosită în medicina materno-fetală, prin intermediul căreia poate fi monitorizată evoluţia fătului.Prin preluarea, anul trecut, a 50% din AVAMEDICA Constanța, CMU deține în prezent patru clinici în Constanța, dintre care cea mai recent deschisă, CMU-AVAMEDICA, reprezintă un proiect greenfield prin care compania își propune să completeze gama de servicii existentă la nivel local.

”Serviciile medicale private au un potențial de creștere deosebit, iar de acum înainte miza va fi pe dezvoltare locală, unde CMU își propune să ajungă pe primul loc. Comparativ cu capitala, unde diferența dintre cerere și ofertă a mai fost atenuată în ultimii ani, la nivel local cererea de servicii medicale moderne este încă foarte slab acoperită. Sperăm ca, pe viitor, tot mai mulți români să aibă acces la astfel de servicii calitative, indiferent de regiunea în care se află, de aceea CMU își va menține strategia de extindere națională”, a afirmat dl. Wargha Enayati, director general CMU.

Pe lângă inaugurarea realizată în parteneriat cu AVAMEDICA, ofertantul de soluţii medicale a inaugurat în luna mai şi CMU Ploiești, în urma unei investiții de 1.3 milioane euro, locaţie care va răspunde nevoilor celor peste 1.000 de arondați CMU din județul Prahova.”În urma concretizării acestui proiect, numărul abonaților va crește până la aproximativ 3.000-5.000 de persoane în primul an de la lansare. Pe de altă parte, mizăm pe atragerea a 15.000 - 20.000 de pacienți în primul an, pe segmenul serviciilor individuale (fee-for-service) doar în Ploieşti”, declară Sergiu Neguţ, director executiv CMU.

Clinica oferă, pe lângă specializările medicale de bază, și chirurgie sau consultații de medicina muncii. În prezent, policlinica CMU Ploiești este formată din 7 cabinete medicale și un bloc operator, având un corp medical de 55 angajați. Noul centru se alătură clinicii specializate de oftalmologie deschise de CMU în Ploiești, în decursul anului trecut.

Achiziția a 50% din AVAMEDICA încă de anul trecut, precum și proiectele inițiate în colaborare cu partenerii de la nivel local susțin direcția de dezvoltare a CMU care vizează extinderea companiei la nivel local și investițiile în proiecte greenfield. În viitorul apropiat, CMU va deschide alte două clinici, în Cluj și București, ajungând astfel la un număr de 10 policlinici și 2 spitale în capitală și la 7 policlinici locale.

Despre Centrul Medical Unirea:

Centrul Medical Unirea a inaugurat în 2008 Centrul de Diagnostic şi Tratament din Băneasa, precum și primul spital privat de obstetrică-ginecologie – Spitalul Regina Maria. În prezent, CMU se axează pe dezvoltare locală, dispunând de 4 clinici în Constanța, dintre care un proiect greenfield, două policlinici în Cluj şi una în Ploieşti.

Centrul Medical Unirea a fost fondat în anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati şi a atras, la începutul anului 2007, ca acţionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU îşi desfăşoară activitatea în 10 policlinici multidisciplinare în Bucureşti, în 7 policlinici la nivel local şi în colaborare cu peste 100 de clinici partenere în ţară. Specializată pe furnizarea de servicii medicale integrate în sistem de arondare companii, CMU a depăşit cifra de 72.000 arondaţi şi este în continuă extindere.

"Serviciile medicale de calitate disponibile tot mai multor romani" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre sanatate:
Masurarea temperaturii. Metode si tipuri de termometre folosite

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent