· articole
· intamplari

Opinii: Opinii: Sfaturi utile pentru mămicile ce dețin mașini de cusut profesionale
Croitoria poate fi un adevărat hobby pentru femei, dar și o modalitate de a-și crește puțin veniturile.

Printre persoanele cele mai pasionate de industria confecțiilor și textilelor se numără și mămicile care, din pasiune, dar și pentru eficiență, aleg să conceapă singure hainele copiilor.De îndată ce și-au achiziționat mașina de cusut electrică cea mai potrivită, am crede că singurul lucru de care mai au nevoie este materialul din care să realizeze hainele pentru copii. Desigur, mașina de cusut este elementul de bază în acest caz, însă pentru a putea realiza haine de calitate, sunt necesare alte câteva instrumente. Nu este nevoie de sfatul specialiștilor pentru a ne da seama care sunt acestea, căci dacă ne gândim în detaliu la actul în sine, de a confecționa articole vestimentare, vom realiza singuri.

Sfaturi de croitorie pentru mămici harnice

Înainte de toate, trebuie să atragem atenția asupra faptului că, pentru ca articolele textile realizate pentru copii să poată fi purtate, ar fi ideal ca mămicile să urmeze cursuri specializate în acest domeniu sau să învețe foarte bine tainele cusutului. De îndată ce această aptitudine este deprinsă întru-totul, iată de ce alte sfaturi ar mai trebui să țină cont acestea:

● Mașina de cusut electrică trebuie aleasă pe baza funcțiilor necesare

Prin aceasta ne referim la faptul că mămicile ar trebui să ia în considerare faptul că, pentru haine rezistente și plăcute din punct de vedere estetic, o mașină de cusut simplă nu le va satisface complet nevoile. Ideal ar fi ca aceasta să aibă și funcție de brodat și surfilat, astfel încât hainele să capete margini rezistente și elemente decorative deosebite.

Pentru toate acestea, cele mai potrivite mașini de cusut sunt de la brandul Brother, datorită fiabilității, versatilității și a ușurinței de folosire.

● Manechinul de croitorie va trebui să fie reglabil

Un manechin de croitorie profesional și stabil este absolut necesar pentru ca hainele să poată fi adaptate formei corpului uman. Este important de luat în considerare faptul că, fiindcă cei mici sunt în plină creștere, mamele ar trebui să se orienteze către manechine reglabile, pe care să le poată folosi pentru cât mai mult timp. Doar în acest mod hainele create pentru copii vor fi adaptate staturii și formei corpului acestora.

● Atenție mare la materialele alese

Pentru că vin în contact direct cu pielea, materialele alese pentru confecționarea articolelor vestimentare trebuie să fie de cea mai bună calitate. Materialele naturale, în comparație cu cele sintetice, permit pielii să respire, fiind cu atât mai recomandate pielii sensibile a copiilor. Dintre acestea, bumbacul, in-ul și lâna sunt cele mai apreciate în rândul mămicilor. Deci, mare grijă la calitatea acestora și la locul din care sunt achiziționate.

● Înainte de a se trece efectiv la treabă, este necesar să existe toate accesoriile necesare

Pentru ca mașina să își poată îndeplini rolul, are nevoie de ață și de ac. Pentru ca materialul să se poată transforma într-un articol vestimentar, veți avea nevoie de foarfecă specială, iar pentru ca însemnările pe care le puneți să rămână stabile, aveți nevoie de bolduri sau ace de siguranță. Gândiți-vă bine la tot ce aveți nevoie: metru, foarfece, ace (de cusut, bolduri, de siguranță), pernuțe pentru ace, cretă pentru materiale etc.

● Concepe ideea pe hârtie

Este foarte important ca, înainte de a tăia materialul și de a începe să-l coaseți, să desenați și să notați pe hârtie forma, dimensiunile, culorile piesei și orice alt aspect pe care îl considerați relevant pentru rezultatul final. Această organizare vă poate scuti de la munca în plus de ajustare sau chiar de la costuri suplimentare pentru materialele irosite.

Dacă par prea multe lucruri de avut în vedere, luați-le pas cu pas. Pentru mașina de cusut ideală, alegeți firma Bro Rom, cel mai mare dealer autorizat Brother în România, iar pentru manechine reglabile și accesorii pentru confecții, vizitați site-ul tiparedecroitorie.ro.

În cazul în care nu sunteți sigure de abilitățile de care dispuneți, puteți urma cursurile Atelierelor ILBAH, cu care firma Bro Rom colaborează în prezent, fie pentru a deprinde tehnica de utilizare a mașinilor de cusut Brother, fie pentru a aprofunda cunoștințele pe care deja le aveți.

Sursă: AdMarks

Sursă foto: pexels
.

"Opinii: Opinii: Sfaturi utile pentru mămicile ce dețin mașini de cusut profesionale" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent