· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Simularile de BAC pentru elevii de clasa a XII-a se apropie cu pasi repezi

Elevii de clasa a XII-a susţin, în perioada 2-6 martie, testările în cadrul sesiunii de simulare a examenului de Bacalaureat, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei. Bacalaureatul 2015 se va desfăşura la aceleaşi discipline ca cele din anul şcolar trecut, probele urmând să fie susţinute în perioada 8 iunie - 3 iulie. Notele obţinute de elevi la simulare bacalaureat 2015 nu vor fi publicate în catalog.

VEZI ŞI:
romaniatv.net/subiecte-bacalaureat-2015-edu-ro-la-toate-materiile_196755.html">SUBIECTE BACALAUREAT 2015 EDU.RO la toate materiile

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat 2015 pentru elevii clasei a XI-a din anul şcolar 2014-2015 va avea loc după cum urmează: Limba şi literatura română (2 martie), Limba şi literatura maternă (3 martie), proba obligatorie a profilului (4 martie) şi, doar pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului şi specializării (6 martie). Afişarea rezultatelor va avea loc pe data de 12 martie.

Citeşte şi Ministrul Educaţiei: Nimeni nu se poate înscrie la facultate fără diplomă de Bacalaureat

Notele obţinute de elevi la simulare bacalaureat 2015 nu vor fi publicate în catalog, dar rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral.

Află care sunt cerinţele pentru fiecare materie de examen pentru Bacalaureat 2015 pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent