· articole
· intamplari

Advertoriale: Advertoriale: Si toate acestea… in cazul in care si tu esti un iubitor de confort


Cele mai bune idei vin odata cu o seara tarzie, un pahar cu vin, cateva puncte de inspiratie si o atmosfera primitoare, munca si neaparat o temperatura care sa te destinda si sa-ti incurajeze o buna stare de spirit.Inca din timpuri stravechi, focul a reprezentat sursa de energie promordiala pentru incalzirea locuintei, prelucrarea materialelor si prepararea hranei.

Ferroli, productorul italian de centrale termice si climatizare si-a inceput activitatea acum aproape 60 de ani, cand frații Ferroli au dezvoltat o afacere înfloritoare pe piața sistemelor de încălzire rezidențială și industriala, bazându-se pe perspectivele zonei Friuli din Italia, cu tradiție în prelucrarea fierului și a cuprului.

În România, grupul Ferroli infiinteaza filiala locala în anul 1998, furnizând gama de produse Ferroli pe piata încălzirii și climatizării rezidențiale, a încălzirii și climatizării industriale și a sistemelor solare.

Dintre produsele care se remarca la Ferroli amintim centrale murale clasice si in condensatie pe gaz, centrale electrice, seminee si termoseminee pe peleti, cazane pe peleti, cazane pe lemne, boilere, aeroterme, radiatoare, termostate, sisteme de panouri solare, pompe de caldura .

Powered by SEOmonitor .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent