· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

Si tu poti fi fericita

Eu am cunoscut pe cineva, cu care m-am si casatorit acum cinci ani, care tocmai suferise pierderea fostei sotii. Avea doi copii mici, dragalasi care aveau nevoie de o mama si de o familie normala. Tatal meu s-a opus la inceput, am fost facuta in toate felurile de ale mele rude pe care le detest, dar dupa acest timp am ajuns la concluzia ca a fost cea mai buna alegere a mea. Totul a inceput atat de greu, eu eram pe atunci o tante... Insa am avut rabdare, iar viata copiilor a revenit la normal. Sotul meu si-a revenit, acum este din nou fericit, cu pofta de viata si ma iubeste foarte mult.
Ideea e ca, daca ai curaj, viata ti se poate schimba in bine. Totul depinde de tine! In cazul meu a fost o schimbare extraordinar de buna. Familia mea accepta acum casnicia mea si chiar se bucura pentru mine. Pana si tatal meu, care mi-a vorbit urat, si care nu vroia sa vada copiii la el in casa, acum ii iubeste foarte mult!!!
Lasa-te condus de ceea ce iti spune inima! Daca nu ai liniste si intelegere in casa, nu ai nimic!! Eu am si o afacere, la fel si sotul meu, ne merge bine, insa au fost situatii in care eram la limita cu banii. Dumnezeu ne este alaturi si intotdeauna a avut grija de familia pe care noi, cu mult curaj si impotriva tuturor am format-o.
Au fost multe momente frumoase. Copiii ma iubesc, si eu pe ei si toti cei care ne privesc ne considera o familie obisnuita. Insa am luptat mult ca sa fiu fericita!!!!
Nu te lasa cuprinsa de deznedejde si nu pleca urechea la cei din jurul tau caci nu se merita. Viata este grea, este destul de scurta si chiar nu merita ca tu sa fii nefericita pentru ca cunoscutii te injosesc si se poarta urat cu tine... Ia atitudine!!!

publicat la 23.09.2006 (3153 citiri)