· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Specialistii Dormeo recomanda accesoriile perfecte pentru somnul copilului

Cand luati decizii privind mobilierul si accesoriile potrivite pentru dormitorul copilului dumneavoastra, asigurati-va ca acestea ofera siguranta, fiabilitate si conditii pentru un somn sanatos. Va prezentam un ghid privind modul de alegere a articolelor si accesoriilor potrivite pentru somnul copilului dumneavoastra.

Alegerea saltelei potrivite este imperativa
O saltea potrivita constituie baza unui somn sanatos, linistit si neintrerupt al copilului dumneavoastra.
• In timpul primelor luni de viata ale copilului dumneavoastra, se recomanda in mod special sa alegeti o saltea cu o suprafata solida, pentru ca acesta sa nu se afunde in suprafata saltelei.

Sufocarea poate fi o cauza frecventa a sindromului mortii subite a sugarului, deoarece copilul poate inceta sa mai respire daca sta pe o suprafata prea moale.
• Mai tarziu, cand copilul are cel putin un an si isi poate ridica singur capul, acesta poate dormi pe o suprafata mai moale; aceasta poate fi realizata dintr-o spuma Ecocell moale sau o spuma cu memorie.

Dormeo recomanda:
• O saltea reversibila Baby-pedic, cu o parte mai moale si una mai dura: partea mai dura este pentru bebelusi, iar partea mai moale este pentru copiii de cel putin un an.
• O saltea ortopedica Baby Orthopedic pentru copii: pentru sugari si copii mici de pana la 4 ani.
• O saltea moale Memory 2+12 : potrivita pentru copiii cu varste intre 1 si 4 ani.

Alegeti o perna care se adapteaza ritmului cresterii copilului
Inainte de varsta de 1 an, copiii in general nu au nevoie de perna. Ulterior, se recomanda ca sprijinul pentru cap sa fie ridicat treptat si adaptat nevoilor lor. Metoda cea mai usoara de a realiza acest lucru consta in utilizarea unei perne multistrat. Aceasta va permite sa ajustati perna, facand-o mai inalta sau mai moale.
Perna trebuie sa fie confectionata dintr-un material adaptabil, moale, care poate oferi suficient suport copilului dumneavoastra si care poate satisface, in acelasi timp, necesitatile saleDormeo recomanda: Perna anatomica Memosan Triplustrat Junior, realizata din 3 straturi de spuma adaptabila cu memorie, cu o fata de perna moale, ce contine aloe vera.

Alegeti produse cu proprietati antialergice
Toate accesoriile pe care le va folosi copilul dumneavoastra trebuie sa aiba proprietati antialergice pentru a impiedica dezvoltarea alergiilor. Acarienii isi gasesc repede un mediu propice in saltele, jucarii de plus si pilote; acestia pot constitui cauza dezvoltarii unei alergii, care va afecta copilul tot restul vietii. Va puteti proteja copilul folosind accesorii pentru dormit si articole ce beneficiaza de protectie contra acarienilor.

Dormeo recomanda:
• Saltele Memory 2+12, tratate cu formula Sanitized pentru protectia contra acarienilor.
• Salteaua Baby-Pedic cu strat dublu, realizata din Ecocell antialergic, in timp ce husa acesteia se poate spala regulat pentru a garanta o igiena superioara.
• Perna Memosan Triplustrat este confectionata din spuma cu memorie, care nu favorizeaza dezvoltarea acarienilor.

Mentineti patul uscat
Este absolut necesar ca patul copilului dumneavoastra sa fie protejat contra umiditatii, deoarece o saltea umeda reprezinta mediul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Inainte de a o cumpara, asigurati-va ca salteaua are o structura ce permite circularea neintrerupta a aerului. Atunci cand cumparati o saltea pentru sugari si copii mici, optati pentru una a carei husa se poate indeparta si spala. In plus, trebuie sa folositi o husa impermeabila pentru a proteja salteaua de umezeala.

Dormeo recomanda:
• Husa impermeabila de protectie Protect,
• Salteaua Ecocell, a carei structura permite aerului sa circule. Puteti alege o saltea cu husa impermeabila fata cum este Dormeo Baby-Pedic.
Daca aveti alte nelamuriri, nu ezitati sa contactati un specialist Dormeo, sunand la numarul 0213017289, iar noi va vom ajuta sa alegeti produsul care se potriveste perfect nevoilor dumneavoastra.

Mai multe informatii despre accesoriile Dormeo gasiti si pe siteul www.dormeo.ro
In plus, cumparati pana pe 30 iunie produse Dormeo in valoare de peste 300 de lei si primiti acasa CADOU mascota Dormelina.

"Stiri: Stiri: Specialistii Dormeo recomanda accesoriile perfecte pentru somnul copilului " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent