· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Spectacol de iluzionism la Diverta din Bucuresti Mall7 aprilie, ora 14.

00 - Diverta din Bucureşti Mall
– Bucureşti, Calea Vitan, nr 55-59

”Uau!”, ”Uite, mami!”, ”De unde a apărut?”, ”Uaaaaaauuuuu!”, ”Tati, ai văzut?”, ”Cum a făcut?”, ”Cum a ghicit?”, ”Unde a dispărut?”, ”Uaauuuu!”. Cam astea vor fi reacţiile puştilor care vor fi prezenţi la spectacolele de magie din magazinele Diverta. Până să se sfârşească întâlnirea magică, vă garantez că fiecare copilaş se va fi gândit măcar o dată: ”Când am să cresc mare, vreau să fiu magician!”. Şi asta pentru că vor fi cu adevărat vrăjiţi de trucurile şi surprizele care vor apărea de sub bagheta magicianului Andrei Teaşcă.

Să nu credem însă că e floare la ureche să păcăleşti un copil. De cele mai multe ori, micuţii sunt atât de perspicace, încât nu poţi să vii cu trucuri uşoare, cărora le vor ghici „iţele”. Aşa că magicianul Andrei le pregăteşte acestora unele dintre cele mai impresionante scamatorii: dispariţii, levitaţii, magie cu animăluţe, evadări, transformări sau cititul gândurilor. Toate vor fi adaptate pe înţelesul copiilor.

Mai mult decât să uimească şi să fascineze, spectacolul de magie pentru copii are şi un rol educativ: copiii vor avea şansa să socializeze, să se implice în trucuri, să se obişnuiască să fie parteneri cu artiştii, iar frumuseţea magiei le va stimula creativitatea, atenţia, memoria, dezvăluindu-le un univers care îi va captiva.

Diverta şi magicienii de la Academia de Magie le dau întâlnire copiilor într-o lume magică, mai frumoasă şi mai bună, mai veselă şi mai senină, o lume în care totul este posibil, în care toţi participanţii devin puţin magici. O lume în care magia copilăriei devine reală! ”Uaaaaauuuu.!”

Va asteptam!.

"Stiri: Stiri: Spectacol de iluzionism la Diverta din Bucuresti Mall" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent