· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Start la teste

Autor: Onush
data publicarii: 04.02.08
Astazi incepe sesiunea speciala a testelor nationale, intre 4 si 7 februarie fiind programate probele la cele patru discipline de concurs, in ordine fiind vorba de limba romana, limba materna, matematica si, la alegere, istorie sau geografie.

Extragerea variantei de subiect, din cele 100 posibile, se va face incepand cu ora 8.50 in sedinta publica.

La ora 9.

00 prin intermediul postului Radio Romania Actualitati se va anunta centrelor de testare numarul variantei extrase, care va fi afisat si pe site-ul www.examene.edu.ro. Extragerea se va face prin utilizarea a doua urne distincte in care vor fi introduse cate zece bile cu bilete marcate cu numere de la 0 la 9.

Din fiecare urna va fi extrasa cate o bila, iar numerele inscrise pe respectivele bilete vor reprezenta numarul variantei de subiect. Pentru aceasta sesiune speciala s-au inscris 45.352 de candidati, repartizati in 175 de centre de examen.

Din totalul candidatilor, mai bine de jumatate, anume 26.560, vor sustine examenul in alta localitate decat cea de resedinta, cazarea acestora fiind asigurata de inspectoratele scolare judetene, respectiv al Municipiului Bucuresti.Sursa: Preluare newsreport.ro din Romania libera .

"Stiri: Stiri: Start la teste" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 2
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent