· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Steven Seagal le-a vorbit copiilor romani despre pericolul consumului de droguri

Autor: onush
data publicarii: 09.09.05
Palatul Copiilor din Capitala a devenit, ieri, neincapator pentru multimea de copii care venisera sa-l vada pe celebrul actor american Steven Seagal. Aflat in Romania pentru realizarea unui film de actiune, el a raspuns prompt invitatiei Agen-tiei Nationale Antidrog si a venit in mijlocul copiilor pentru a le vorbi despre pericolul consumului de stupefiante. Avand in vedere ca la voi comunismul a disparut mai tarziu, a consuma droguri in Romania inseamna a fi cool. Eu pot sa va spun ca tot ceea ce am realizat in viata nu ar fi fost posibil daca luam droguri.

Daca incepi sa consumi droguri, e ca si cand ai juca la ruleta ruseasca. Pana la urma, acest lucru aduce moartea. Daca vrei sa realizezi ceva in viata, drogul nu este o cale, la fel ca si consumul de alcool. Am venit aici ca prieten al vostru si vreau ca mesajul meu sa ajunga in toate tarile invecinate, a spus Steven Seagal.


Adevarul.

"Stiri: Stiri: Steven Seagal le-a vorbit copiilor romani despre pericolul consumului de droguri" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent