· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Studiu: Femeile ar trebui avertizate ca nasterea este intr-adevar dureroasa

Autor: Onush
data publicarii: 14.03.08
Cursurile pentru viitorii parinti ofera o viziune nerealista asupra nasterii copiilor, avertizeaza cercetatorii britanici. Astfel, exista diferente foarte mari intre ceea ce simte gravida in timpul travaliului si asteptarile pe care le avea.

Femeile insarcinate ar trebui sa fie avertizate ca nasterea unui copil poate fi dureroasa si ca este posibil sa aiba nevoie de medicamente pentru a suporta travaliul, mai scrie studiul cercetatorilor de la Universitatea Newcastle, publicat in revista medicala BMC Medicine si citat de Daily Mail in editia electronica.Sursa:
hotnews.ro/stiri-ultima_ora-2576073-studiu-femeile-trebui-avertizate-nasterea-este-intr-adevar-dureroasa.htm">hotnews.ro.
"Stiri: Stiri: Studiu: Femeile ar trebui avertizate ca nasterea este intr-adevar dureroasa" | cont nou | 4 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
01.04.08 23:31: bren
Intr-adevar durerirerile nasterii nu cred ca se compara cu vreo alta durere fizica suferita de om. Nu este absolut deloc usor si deloc cum scrie prin reviste...pe masa de nasteri iti afli limitele, cat poti indura...nici nu ai visat ca poti rezista unor asemenea dureri. Va vorbesc din experienta...ma asteptam la ceva pe care crdeam ca-l pot trece, sa zicem, acceptabil, dar...iti vine sa te urci pe pereti...mie imi venea sa ma ridic si sa plec acasa(atat am putut judeca in momentele acelea).Se poate sa fie fiecare mama cu particularitatile ei, dar eu va spun foarte sigur ca nu e asa de usor cum scrie in carti.Numai pentru faptul ca ne-a nascut, trebuie sa-i spunem mamei in fiecare zi ''SARUT MANA'' ca sa nu mai punem la socoteala sresul si grija enorma pentru bebelus.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 3.57
voturi 7


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent