· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Studiu britanic: Violenta din jocurile video nu reprezinta un pericol pentru tineri

Autor: Cora
data publicarii: 07.05.07
Un studiu realizat recent de Comitetul Britanic de Clasificare a Filmelor (BBFC) cu privire la impactul jocurilor violente asupra dezvoltarii psihicului tinerilor, sustine ca acestea nu reprezinta un pericol, atat timp cat se respecta clasificarea acestora, se arata in cotidianul britanic The Times.
Acest studiu a avut la baza analiza interviurilor luate diversilor tinerilor care joca astfel de jocuri. Cei mai multi dintre ei au declarat ca eliminarea inamicilor reprezinta doar un mod de inaintare in joc, si nu o obsesie.
Politicienii si parintii din Marea Britanie au cerut o stopare a vanzarii jocurilor care contin scene violente, ca urmare a mortii tanarului Stefan Pakeerah in anul 2004.

Acesta a fost ucis de un prieten care a declarat ca era obsedat de un joc video violent.

Sursa: Hotnews.ro http://hotnews.ro/articol_70263-Studiu-britanic-violenta-din-jocurile-video-nu-reprezinta-un-pericol-pentru-tineri.htm.

"Stiri: Stiri: Studiu britanic: Violenta din jocurile video nu reprezinta un pericol pentru tineri" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
08.11.08 04:40: sunshinesunshine
nu conteaza ce fel de joc este....violent sau nu ,unele s-au dovedit a fi ca si drogurile si dadeau dependenta ata de mare incat tineri ar fi dat orice ca sa poata sta sa se joace..inclusiv casnicia.am vazut o emisiune pe aceasta tema....
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Cora

Evaluare
scor mediu 2
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent