· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

Surpriza!


o mimoza
Si eu sunt destul de noua in gasca... si sper sa-mi fac repede prieteni.

La varsta de 19 ani am cunoscut o persoana minunata care dupa numai 5 luni de zile mi-a devenit sot. Chiar inainte sa ne casatorim ne-am dorit sa facem un copil. Totul era minunat, dar parca lipsea ceva.
Dupa un an de zile am ramas insarcinata. Sotul meu s-a bucurat foarte mult, avea deosebita grija de mine sa nu-mi lipseasca nimic si sa-mi fie mie bine... pana in ziua in care din senin m-a apucat o hemoragie... si am ajuns cu salvarea la spital. Am plans nespus de mult in salvare. La ecograf mi-au spus ca sarcina este oprita in evolutie si ca era necesar un chiuretaj. Am refuzat sa se apropie cineva de mine si am cerut sa ma externeze... insa medicul care s-a ocupat de mine mi-a explicat care era riscul daca m-ar fi externat asa ca mi-a propus sa raman in spital macar peste noapte. Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu mi-au ascultat mie prostiile... caci in noaptea cu pricina m-am trezit in patul de spital intr-o balta de sange. Imi amintesc si acum vocea asistentei... biata femeie ma uda intr-una si-mi spunea sa nu inchid ochii sa nu adorm... m-au urcat pe masa si mi-au facut chiuretaj.
Sotul meu de suparare nu a mancat nimic o saptamana. A incercat cand am ajuns acasa sa ma incurajeze... sa ma faca sa trec peste acest capitol.
Am trecut destul de greu... la un moment am crezut ca ajung la balamuc... incepusem sa ma enervez din orice... sa arunc lucruri prin casa... Insa el a avut mereu rabdare cu mine.

Dupa exact un an de zile am ramas din nou insarcinata. Acum sunt insarcinata in luna a 6-a si micutul nostru e foarte vioi. La ecograf nu a vrut sa se arate, dar tati nici nu vrea sa stie ce este pana la momentul intalnirii. Suntem foarte fericiti caci peste 3 luni vom fi parinti.

Speram ca Bunul Dumnezeu insa sa nu mai aiba alte surprize pentru noi si ca totul va fi bine pentru noi si mimozica noastra!Mai multe detalii dupa data de 24 noiembrie! Un pup mare!

vip3ra
publicat la 15.11.2006 (3629 citiri)