· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Surpriza pentru fanii „Violettei”: filmul „Violetta in Concert” vine in Romania!

De la premiera sa în 2012, serialul Disney de origine argentiniană „Violetta” i-a cucerit pe copiii şi tinerii din întreaga lume. De această dată, pentru a sărbători turneul de mare succes din Europa, Disney Channel a creat „Violetta în Concert” – un concert special, filmat în Mediolanum Forum din Milano, în ianuarie 2014. Filmul este distribuit de Forum Film România şi va fi lansat în sălile de cinema din România pe 9 mai 2014.

„Violetta în Concert” cuprinde întregul spectacol live şi le oferă fanilor posibilitatea de a vedea ce se întâmplă în spatele scenei în timpul unui turneu de concerte live.

Producţia îi prezintă pe cei 12 membri originali ai distribuţiei din „Violetta”, care vor interpreta cele mai cunoscute cântece din sezoanele 1 şi 2 ale serialului. Spectatorii vor putea vedea emoţiile vedetelor de dinaintea spectacolului în timp ce aceştia se pregătesc să apară pe scenă şi vor avea şansa să afle cum îşi petrec actorii timpul liber, când nu sunt în faţa camerelor de filmat.

Filmul are o distribuţie compusă, printre alţii, din Martina Stoessel (Violetta), Diego Dominguez (Diego), Jorge Blanco (León) Mercedes Lambre (Ludmila) şi Lodovica Comello (Francesca), aceştia fiind acompaniaţi de o echipă de dansatori plini de energie şi de o formaţie live.

Prima parte a turneului european s-a încheiat în decembrie 2013, artiştii evoluând în faţa a peste 150.000 de oameni, în cadrul a 22 de concerte din 6 oraşe importante din Spania.În ianuarie 2014, spectacolul a ajuns şi în Paris, unde au participat peste 20.500 de persoane, în 8 concerte susţinute.

În cele peste 100 de minute de spectacol au loc 180 de schimbări de costume, iar pregătirile pentru show durează 12 ore, toate cele necesare pentru turneu fiind transportate cu 7 camioane.

Parteneri media: Disney Channel, TVR 2, Music Channel, Itsy Bitsy, Super Bravo Girl
Parteneri: Litera, Egmont

Găsiți mai jos link-ul către trailerul filmului:
VIDEO


.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent