· articole
· intamplari

Taberele KaleidosCopil pentru copii și părinți
În cadrul taberei KaleidosCopil pentru copii și părinți, veți participa la activități care vă vor ajuta să vă dezvoltați percepția și modul de gândire

Veți învăța prin joc să observați și, din observatori, să deveniți participanți activi.

Tabăra KaleidosCopil încurajează, prin joc și experiențe, ca autocunoașterea, înțelegerea, sinceritatea, curiozitatea, răbdarea, dialogul să devină motoare ale vieților voastre.

PlaYouth pregătește pentru cel de-al doilea an taberele KaleidosCopil, tabere alternative pentru copii și părinți, care vor avea loc la Moieciu de Sus, în perioadele 22-25 iulie, 28-31 iulie și 2-5 septembrie. Concept unic, aflat deja la al doilea an, taberele sunt destinate părinților cu copii între 5 și 12 ani și au ca scop construirea unei relații frumoase între copii și părinții lor, punând accent pe modul în care interacționează și se dezvoltă împreună.Copilul va fi pus în situații în care va fi necesar să își răspundă obiectiv la întrebări, pentru a avea o mai bună înțelegere legată de propria persoană și de interacțiunea cu mediul înconjurător.

Iată 6 motive unice pentru care să vii și tu în tabăra KaleidosCopil:

1. În această tabără se propune aducerea la suprafață, prin metode neconvenționale, a SISTEMELOR DE VALORI care te fac să te simți împlinit și bucuros că trăiești și să le înlăturăm pe cele care care conduc către diverse tipuri de critică, moduri de a minți și de a te simți alienat în prezența altor oameni.

2. Fiecare facilitator din echipa PlaYouth va avea sub observație câte doi copii, ceea ce înseamnă mai multă atenție, implicare și interes acordat fiecărui copil în parte. Așadar, copilului nu-i va lipsi nimic, mai ales atunci când nu sunteți fizic lângă el.

3. Părinții vor lua parte la un atelier despre ”Rădăcinile problemelor pshihologice”. Atelierul se va desfășura sub forma unor dezbateri pe teme legate de educație și despre societatea actuală, aflată într-o continuă schimbare. Veți putea găsi soluții la lucrurile ce pot determina anumite comportamente nesănătoase, atât ale tale, cât și ale copilului tău.

4. Facilitatorii PlaYouth sunt tineri pasionați de educația alternativă și iubesc să lucreze cu oamenii, iar majoritatea copiilor care au participat la activitățile organizate până acum, își doresc să revină și cu alte ocazii. Ei au urmat cu toții un curs de prim ajutor și sunt pregătiți pentru orice situație neprevăzută.

5. Atât copii, cât și părinții, vor participa împreună la ateliere practice și experiențiale, cu multă joacă și activități creative ca Origami, Teatru, Improvizație, Board Games, Treasure Hunt.

6. Un bucătar cu experiență va găti feluri de mâncare echilibrate din punct de vedere nutrițional și va ține cont de toate preferințele voastre.

Anul acesta, PlaYouth organizează și prima tabără doar pentru copii cu același nume. Pentru mai multe detalii, înscrieri și pentru a vedea ce spun participanții de anul trecut, vizitați www.playouth.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/playouth.ro.

***

PlaYouth aduce jocul, arta și bucuria în educația și dezvoltarea copiilor, contribuind la crearea unei legături mai puternice între aceștia și părinții lor.

Găsiți la ei ateliere, cursuri și programe de educație alternativă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. Acestea au rolul de a-i ajuta pe copii să aibă încredere în ei, să interacționeze mai ușor cu alți oameni, să-și dezvolte creativitatea, să se joace învățând alături de părinți, să-și descopere pasiunile și talentele.

"Taberele KaleidosCopil pentru copii și părinți" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent