· articole
· intamplari

Tabere si scoli de vara pentru copii 2015jpg?oh=c5eb7097fbc15c2cf9ca8777b74f508a&oe=55D735FA&__gda__=1440611650_fa34866ea1e0a358889fc9f6e9119a8b"/>
Chiar dacă suntem doar în luna aprilie, cele mai multe tabere și școli de vară pentru copii și-au prezentat ofertele și anunță începutul înscrierilor.

Taberele și școlile de vară sunt o ocazie excelentă de socializare pentru copilul tău, de distracție și de cunoaștere. Frunzărind ofertele momentului, am găsit tabere care au ca scop: dezvoltarea culturii generale, prin activități educaționale și distractive, cursuri de limba engleză, organizate într-un mediu plăcut, care combină distracția cu învățătura, familiarizarea cu arta populară și evadarea în natură și în istorie (în epoca medievală). Descoperă, în continuare, câteva tabere și școli de vară pentru copii cărora merită să le acorzi atenție.

4 tabere si școli de vară pentru copii 2015

Tabăra Coolturală Bookland
Organizatorii te asigură că activităţile interactive educaționale, natura spectaculoasă și socializarea sunt elementele de bază ale acestei tabere. Copilul tău va experimenta activităţi legate de însuşirea tehnicilor de supravieţuire, cunoaşterea punctelor cardinale, cursuri de echitaţie, fotografie, pescuit sportiv, workshopuri, întâlniri cu personalităti şi totodată, va merge în drumeţii / excursii la cele mai importante atracţii turistice din zonă. “Ambalăm cultura generală în jocuri interactive, ca să îi arătăm copilului tău cât de frumoasă e cunoaşterea, pentru că, pe lângă principalul scop de a-l ajuta să socializeze şi să se distreze, este foarte important ca această tabăra să joace un rol major în dezvoltarea sa personală”, spun organizatorii Taberei Coolturale Bookland. Tabăra Coolturala Bookland se va instala în România pe Valea Lotrului şi în Munţii Apuseni, iar dincolo de graniţele ţării în Irlanda. Copilul va avea la dispoziţie servicii all inclusive: camere moderne cu facilităţi complete, hrană bio şi obiective turistice inedite, precum şi activităţi interactive.
Serii: Apuseni: 29.06 - 05.07, Valea Lotrului 12 - 19.07, Irlanda 17 - 23.08.

Școala de Vară Shakespeare School
Școala de Vară Shakespeare School oferă copiilor activități interactive și amuzante,cu acces la resurse tehnologice de ultima oră, prin care orele de engleză devin o experiență plăcută. La Clubul de conversaţie, “English Over a Cup of Ice Tea” profesorul britanic Chris Smeeton îi ajută pe copii și tineri să capete fluență în exprimare, să-și perfecționeze accentul și să scape de teama de a se exprima liber in limba engleză. De asemenea, liceenii se pot pregăti cu succes pentru susținerea examenelor Cambridge FCE, CAE sau a examenului IELTS, prin cursurile intensive de vară. Profesorii Shakespeare School au structurat orele în așa fel încât, la finalul cursului, tinerii să își îmbunătățească abilitățile de vorbire, scriere sau ascultare și să își perfectioneze gramatica și vocabularul asimilând rapid, chiar din sala de clasă, bucurându-se în același timp de vacanță.

Tabăra medievală pentru copii
“Într-un timp în care oamenii sunt tot mai grăbiţi, am simţit nevoia unei schimbări. O schimbare de aer şi de timp ne-ar face tuturor bine, dar mai ales copiilor noştri. Ei vor vedea că se poate trăi şi altfel. Fără calculator sau televizor şi fără supermarketuri. Fără străzi aglomerate si poluate, într-un loc în inima munţilor, un loc în care zgomotul claxoanelor e înlocuit de imaginea flamurilor medievale, de foşnetul copacilor, de voia bună şi de spiritul drept”, spun organizatorii taberei medievale pentru copii. Taberele se organizează între intervalul iunie – august, în șase serii, în comuna Fundata, satul Șirnea, județul Brașov.
Ateliere: pictură și heraldică medievală, tir cu arcul, spadă medievală, realizare manuală a hârtiei, improvizație și teatru medieval, drumeții, seri în tabără, cereminia de învestire.

Meșteșuguri și tradiții românești (Horezu 2015)
Tabăra de la Horezu îi familiarizează pe copii cu meșteșugurile și tradițiile locale. În cele 7 zile, vor merge la un atelier de olărit (fiecare copil va confecţiona un obiect din lut modelat manual, un vas pe roata olarului), vor vizita o expoziţie de ceramică, ateliere de pictură și de creație populară, vor merge în excursie la culele de la Măldărești și vor avea parte de o petrecere tradiţională.
Serii 05 - 11 iulie, 02 - 08 august, 09 - 15 august, 16 - 22 august.

Autor: Adina Gruia
Foto: Guliver/ Thinkstock
.
"Tabere si scoli de vara pentru copii 2015" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent