· articole
· intamplari

Targ de martisoare create de copiiiBucuresti, 26 februarie 2009
– In perioada 28 februarie – 1 martie, copiii din Gradinitele Bambi STEP BY STEP vor vinde in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti martisoare create de ei in cadrul Targului de martisoare Bambi.

Targul de martisoare confectionate de copii a ajuns deja la a doua editie. Sambata si duminica, intre orele 11.00 si 13.

00, copiii vor expune si vor vinde la foisorul din parc, la intrarea din Campia Libertatii, martisoarele create de ei.

“Copiii inteleg astfel cum circula banii si cu cat efort se castiga, exersandu-si abilitati diverse precum cele de comunicare (prin prezentarea obiectelor realizate) sau cele matematice (operatii simple de adunare si scadere pentru a putea oferi cumparatorilor restul). In felul acesta, copiii sunt apreciati pentru ce au realizat nu numai de catre parinti sau apropiati ai familiei, dar si de comunitate.” spune Cristiana Boca, director Gradinitele Bambi.

Cu banii castigati, copiii vor merge intr-o librarie si vor cumpara cartile dorite pentru centrele de activitate specifice STEP BY STEP din clasele lor.Copiii care viziteaza targul pot confectiona propriile martisoare, felicitari sau albume de primavara ajutati de artistii de la Bambi. In plus, toti copiii din parc se vor bucura de jocuri, concursuri, pictura pe fata si numere de magie organizate de Gradinitele Bambi si invitatii lor.

Gradinita Bambi este prima gradinita particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step si este un centru model de bune practici in ceea ce priveste educatia timpurie. Gradinita Bambi promoveaza cel mai inovativ program de educatie timpurie, FasTracKids si noul program Gradinita IT.

Pentru relatii suplimentare, persoanele de contact sunt:
Laura Ivancioiu – Deci se poate
tel. 0724 232 242, e-mail [email protected]
Roxana Avram – CEDP Step by step
tel. 0744 360 004, e-mail [email protected]
.

"Targ de martisoare create de copiii " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent