· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Te mananca varful capului sau interiorul nasului? Afla ce superstitii exista in popor

De-a lungul vremii oamenii au observat o anumită legătură între semnele pe care corpul nostru ni le dă uneori: mâncărimi, ţiuituri, amorţeli, şi anumite fapte, evenimente, care au loc. Oamenii le-au corelat şi toate astea au dat naştere la superstiţii legate de diferitele părţi anatomice ale corpului nostru.

Cum să citeşti în palma: primii pasi ca să-ţi ghiceşti viitorul, pe
net/cum-sa-citesti-in-palma-primii-pasi-ca-sa-ti-ghicesti-viitorul_132674.html">RomâniaTV.net.

Cine n-a intrebat vreodata: ce ochi mi se bate ? şi functie de raspuns, superstitia, zice-se, se implinea, caci este stiut ca daca ti se bate ochiul drept esti vorbit de bine, iar daca se bate cel stang - esti vorbit de rau. Daca cel intrebat nu ghicea exact ce ochi se bate, superstitia spune ca, vorba buna sau barfa nu se implineau.

Citeşte şi Ce RELAŢIE există între VISE şi starea de sănătate a oamenilor pe RomâniaTV.net.

Daca te mananca in varful capului, se spune ca starea ta sufera o transformare in bine, ca pozitia ta sociala sufera o imbunatatire. Despre par se spune ca, daca la pieptanat iti ramane o suvita rebela, vei face un drum.

Daca te mananca in ureche este semn sigur de ploaie (aceasta este una dintre superstitiile care poate fi explicata stiintific; cilii din ureche se umezesc de la umiditatea din natura si acest lucru favorizeaza gadilatul pe care noi il luam drept mancarime), dar, oricum ar fi, superstitia ramane suverana.

Mai multe superstiţii din popor pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent