· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Termina o zi dificila in bratele unui maseur ce nu oboseste niciodata

Orice parinte stie ca o zi de munca dublata de o seara incarcata de pregatiri pentru copii sau chiar si un week-end in care trebuie sa duci la capat o mie de treburi inseamna mai mult decat poate suporta corpul tau. Simti fiecare muschi cum se plange si parca esti lipsita de orice strop de energie. Ce-ai spune daca seara, inainte de culcare sau chiar si ziua, pe la pranz, ai putea sa ai langa tine maseurul tau special, care sa stie exact ce tehnica sa aplice pentru a alunga stresul, a diminua oboseala si a-ti reda energie pentru inca cateva ore?
Un astfel de maseur se ascunde in oricare din numeroasele modele de
ro/">fotolii cu masaj Komoder .Poate parea un lux, dar este exact piesa de mobilier de care ai nevoie. Si cu siguranta, dupa prima incercare nu vei mai considera ca este doar o piesa de mobilier.

Daca te uiti putin prin gama de scaune cu masaj Komoder vezi ca fiecare din ele are numeroase functionalitati: flexibilitatea suportului pentru talpi, dispozitive de incalzire pentru degete, masaj cu perne de aer pentru picioare si chiar unele modele iti ofera muzica de relaxare in timpul masajului. Si nu este un masaj oarecare. Modelele performante Komoder au capacitatea de a detecta forma corpului si de a se strange in jurul tau astfel incat sa beneficiezi de un masaj complet. Este ceea ce iti doresti dupa o zi de munca si alergat dupa copii prin casa, nu-i asa?

Un fotoliu profesional de masaj poate sa reproduca perfect miscarile unui maseur cu experienta: adevarate maini magice inteligente ce pot memora preferintele tale sau pot fi programate pentru cel mai placut masaj de care ai nevoie la un moment dat: masare a umerilor si cefei sau masaj anticelulitic, masaj pentru gambe sau fesieri. Un astfel de fotoliu de masaj este o minune a tehnologiei care iti indeparteaza instantaneu stresul, tensiunea, durerea. Pot fi ameliorate anumite afectiuni cum ar fi durerile de spate sau hernia de disc, durerile persistente ale bratelor sau picioarelor sau circulatia proasta a sangelui.

Oricare din fotoliile sau scaunele cu masaj Komoder sunt usor de manevrat si usor de utilizat, fie apeland la unul din programele predefinite sau ajustand tipul de masaj prin telecomanda sau joystick. Si ce este mai important, poti apela la acest tip de masaj, tu si intreaga familie, la tine acasa, oricand si oricat, fara o programare la un salon de masaj.

Powered by SEO monitor .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent