· articole
· intamplari

Terra Park cel mai mare parc de distracţii din CapitalăDuminică, la ora 10.30 se dă startul la distracţie. Un număr de 30 de echipamente moderne aşteaptă să fie încercate de bucureşteni în parculTerra Park situat pe Bulevardul Timişoara nr. 8A.

Trei luni au fost suficiente pentru a amenaja, pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, cel mai mare parc de distracţii din ţară. Duminică, la ora 10.30, va avea loc inaugurarea, la care vor participa Nadia Comăneci şi Richard M. Daley, legendarul primar al oraşului Chicago, cel care a condus metropola americană timp de peste 22 de ani.

După ceremonia de inaugurarea, bucureştenii pot gusta din plin adrenalina oferită de toate echipamentele de distracţie, printre care şi vedete precum Z Force Tower (Willis Tower) - platforma care se ridică la o înălţime de 53 de metri, popularul Rollercoaster care va rula ameţitor pe un traseu de 310 metri şi va ajunge la înălţimi de 11 metri, dar şi Hydrolift-ul, toboganul de apă cu bărci care permite coborârea de la o înălţime de 15 metri.Călătorii distractive în jurul lumii

Nu lipsesc nici echipamentele clasice din parcurile de distracţii europene: roţi panoramice, bumper-cars-uri, trenuleţe şi carusele pentru toate vârstele. De asemenea, copiii au ocazia să descopere, la fiecare atracţie, specificul câte unei ţări datorită gazdelor care vor purta costume tradiţionale din zonele pe care le vor reprezenta. De asemenea, jocurile împrumută din elementele ţării respective.

De exemplu, există un trenuleţ care se aseamănă cu autobuzele etajate din Londra. Practic, parcul va fi ca o călătorie în jurul lumii oferită tuturor vizitatorilor cu vârste de la 3 la 60 de ani.

13 dintre echipamentele de distracţie vor fi montate în interior şi acestea vor fi accesibile tot timpul anului, pe când cele din exterior nu vor putea fi folosite în lunile ianuarie şi februarie. Parcul va fi deschis zilnic, iar accesul se face pe baza unui card încărcat cu puncte.

„Terra Park îşi propune să atragă aproximativ 600.000 de vizitatori încă din primul an, în condiţiile în care, potrivit statisticilor, o familie va vizita parcul de cel puţin trei ori într-un an, a declarat Doina Gângoe, director general al societăţii Rami-Dacia, dezvoltatorul proiectului.

Sursa: adevarul.ro.

"Terra Park cel mai mare parc de distracţii din Capitală" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
24.10.11 12:50: midnight
Am fost aseara cu baiatul la Terra Park. I-a placut foarte mult. Sper sa-i placa si a 10-a oara cand vom merge pentru ca sunt foarte frumoase jucariile, insa nu sunt foarte multe potrivite pentru varsta de 4 ani. Pregatiti-va minim 50 lei/copil!
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent