· articole
· intamplari

Toate varstele: Toate varstele: Tinerete fara griji la batranete si viata fara de datorii


A fost odata ca niciodata un baiat si o fata.

Cum erau amandoi tineri si indragostiti, s-au casatorit. Cu banii se descurcau. Dupa ce-si plateau cheltuielile lunare, isi permiteau sa iasa in oras cu prietenii, la film sau oriunde mai vroiau ei. Cativa ani mai tarziu, a aparut si al treilea membru al familiei. Odata cu el, banii parca deveneau din ce in ce mai putini si datoriile tot mai mari. Nu pusesera nimic deoparte. Nici nu si-au pus problema. Iar sa economiseasca acum, le-ar fi fost foarte greu.

Morala? In tinerete, totul pare un basm frumos. Dar, ca in orice basm, suntem prinsi in visare, nu in realitate. Iar realitatea este ca pentru o batranete linistita, lipsita de griji si de datorii, trebuie sa ne pregatim de tineri. Adica sa economisim. AXA, liderul mondial in asigurari te invata cum pe site-ul www.chestiunedebani.ro. Este mult mai simplu decat crezi. Poti incepe prin a economisi macar 7% din venit, asa cum face o familie obisnuita, dupa ce si-a platit cheltuielile curente, cum ar fi chiria, mancarea, hainele si ingrijirea unui copil. Daca nu vei pune nimic deoparte, peste 30 de ani aceste cheltuieli vor creste, iar bugetul tau pentru „micile placeri“ se va micsora tot mai mult.

Intr-un final, vei vedea ca este doar o chestiune de bani. Daca economisesti de acum, tu si familia ta veti trai fericiti, pana la adanci batraneti.

"Toate varstele: Toate varstele: Tinerete fara griji la batranete si viata fara de datorii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre incotro?:
10 idei de cadouri pentru ziua mamei

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent