· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Toamna se numara surprizele de la Aptamil

├Änc─â din prima clip─â ┼úi-ai protejat micu┼úul al─âpt├óndu-l! ┼×tii c├ót de important este s─â ├«i asiguri micu┼úului t─âu cel mai bun start ├«n via┼ú─â iar al─âptarea reprezint─â primul pas.

După ce perioada de alăptare s-a încheiat, te poţi baza în continuare pe Aptamil.
Inspirat─â de laptele matern, Nutricia a creat Aptamil de la 6 luni. Con┼úine Pronutra+, un complex unic de nutrien┼úi, ce combin─â Immunofortis (scGOS/lcFOS) cu nutrien┼úi esen┼úiali ┼či vitaminele A, C ┼či D care contribuie la func┼úionarea normal─â a sistemului imunitar.
┼×i pentru ca micu┼úul t─âu s─â se bucure de protec┼úie imunitar─â, Aptamil ┼či farmaciile Help Net vin cu o ofert─â special─â: la 4 cutii de Aptamil achizi┼úionate odat─â sau ├«n perioade succesive din farmaciile Help Net, prime┼čti gratuit a cincea cutie. Oferta este valabil─â doar cu cardul de fidelitate Help Net, pentru formulele de lapte de continuare (Aptamil 2 ┼či 3) ┼či cele de cre┼čtere (Aptamil 1+, 2+).

Pentru mai multe detalii despre promo┼úiile noastre, te invit─âm s─â accesezi site-ul www.aptanutricia.ro. ├Än plus, nu uita c─â po┼úi apela oric├ónd la Exper┼úii Nutricia Aptamil pentru a afla informa┼úii despre al─âptare, nutri┼úia ┼či ├«ngrijirea copilului, produsele ┼či promo┼úiile Nutricia Aptamil : 0800 672 888 sau [email protected]

Nutricia sus┼úine recomandarea OMS de al─âptare exclusiv─â p├ón─â la 6 luni ┼či continuarea al─âpt─ârii c├ót mai mult timp posibil, ├«n paralel cu alimenta┼úia diversificat─â.
Nu particip─â la promo┼úie formulele Aptamil 1 ┼či formulele cu destina┼úie nutri┼úional─â special─â.
Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugar; înainte de a folosi o formulă de lapte consultaţi medicul pediatru.

"Stiri: Stiri: Toamna se numara surprizele de la Aptamil" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent