· articole
· intamplari

Top 8 cadouri de sărbători pentru cei mici
Cu sărbătorile de iarnă bătând la ușă, lista de cadouri pentru cei mici nu poate fi amânată prea mult.Ce trecem pe foaie anul acesta nu este însă chiar cea mai simplă sarcină, mai ales dacă pregătim daruri pentru copii de 5-6 ani, pe care nu-i mai poți surprinde cu orice.

Lucrurile devin chiar mai complicate dacă nu este primul Crăciun (sau 6 decembrie) în care pregătim desaga cu daruri, pentru unii și aceiași copiii. Ce putem alege, ca să nu fie identic cu ce am oferit anul trecut?

Ce-i drept, câteva categorii de cadouri nu se vor demoda și nu vor fi refuzate niciodată - putem recurge, deci, la variațiuni pe aceeași temă atunci când vine vorba despre jucării, articole de îmbrăcăminte și dulciuri, însă trebuie să știm și care sunt noutățile sau ce cadouri intră pe lista celor mai dorite pentru acest final de an.

Ți-am pregătit o listă cu 10 idei de cadouri, de unde poți alege ceea ce consideri mai potrivit:

1. Jucăriile sunt, desigur, cele mai dorite, dar află mai întâi care sunt noutățile, anul acesta, pentru că mulți copii știu foarte bine ce vor și care sunt ultimele apariții, când vine vorba despre instrumentele lor de joacă. Pe lista scurtă de jucarii pentru 2017-2018 se află piesele Lego inspirate de Star Wars, figurinele Spiderman, păpușile Disney, Powerpuff Girls sau Fingerlings Baby Monkey.

2. Are deja preocupările unui mic artist? O idee excelentă poate fi o chitară sau o pianină pentru copii.

3. Băieții ar putea aprecia un mini scuter, iar fetițele o trotinetă, cum sunt cele din aceste imagini.

4. O pernă în formă de emoji (smiley face) sau personaj de desen animat nu este deloc o idee rea, dacă va fi oferită unui copil de 3-4 ani.

5. La capitolul cărți pentru copii, o lectură clasică, apreciată peste tot în lume și frumos ilustrată este The giving tree - o poveste despre arta de a dărui și recunoștință. Cu toate că desenele sunt în prim-plan, este totuși o carte scrisă în limba engleză, așa că poate fi mai potrivită pentru copiii de 6-8 ani. Bineînțeles, pe listă rămâne și Harry Potter, ca în fiecare an.

6. Fetița ta fredonează toate melodiile din Frozen? Fă-i o bucurie cu un minicasetofon cu înregistrare și microfon. Poate că s-au demodat aceste aparate în lumea adulților, dar pentru cei mici (cel puțin 3 ani) există modele colorate care sunt ideale pentru a-i familiariza cu muzica și tehnologia.

7. Ieșim din zona jocurilor clasice și îți propunem și un cadou mai degrabă sportiv și în ton cu anotimpul care se apropie: un snowmobil pentru copii, de luat în calcul pentru copiii cu vârste ceva mai mari.

8. Și dacă tot am ajuns să vorbim despre sport, ultimul pe lista noastră este coșul de baschet, adaptat nevoilor celor mici , care poate fi instalat în casă, în grădină sau în curte, în funcție de spațiul disponibil.

Sursa foto: Pixabay.com .

"Top 8 cadouri de sărbători pentru cei mici" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre incotro?:
10 idei de cadouri pentru ziua mamei

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent