· articole
· intamplari

Top 8 cadouri de sãrbãtori pentru cei mici
Cu sãrbãtorile de iarnã bãtând la ușã, lista de cadouri pentru cei mici nu poate fi amânatã prea mult.Ce trecem pe foaie anul acesta nu este însã chiar cea mai simplã sarcinã, mai ales dacã pregãtim daruri pentru copii de 5-6 ani, pe care nu-i mai poți surprinde cu orice.

Lucrurile devin chiar mai complicate dacã nu este primul Crãciun (sau 6 decembrie) în care pregãtim desaga cu daruri, pentru unii și aceiași copiii. Ce putem alege, ca sã nu fie identic cu ce am oferit anul trecut?

Ce-i drept, câteva categorii de cadouri nu se vor demoda și nu vor fi refuzate niciodatã - putem recurge, deci, la variațiuni pe aceeași temã atunci când vine vorba despre jucãrii, articole de îmbrãcãminte și dulciuri, însã trebuie sã știm și care sunt noutãțile sau ce cadouri intrã pe lista celor mai dorite pentru acest final de an.

Ți-am pregãtit o listã cu 10 idei de cadouri, de unde poți alege ceea ce consideri mai potrivit:

1. Jucãriile sunt, desigur, cele mai dorite, dar aflã mai întâi care sunt noutãțile, anul acesta, pentru cã mulți copii știu foarte bine ce vor și care sunt ultimele apariții, când vine vorba despre instrumentele lor de joacã. Pe lista scurtã de jucarii pentru 2017-2018 se aflã piesele Lego inspirate de Star Wars, figurinele Spiderman, pãpușile Disney, Powerpuff Girls sau Fingerlings Baby Monkey.

2. Are deja preocupãrile unui mic artist? O idee excelentã poate fi o chitarã sau o pianinã pentru copii.

3. Bãieții ar putea aprecia un mini scuter, iar fetițele o trotinetã, cum sunt cele din aceste imagini.

4. O pernã în formã de emoji (smiley face) sau personaj de desen animat nu este deloc o idee rea, dacã va fi oferitã unui copil de 3-4 ani.

5. La capitolul cãrți pentru copii, o lecturã clasicã, apreciatã peste tot în lume și frumos ilustratã este The giving tree - o poveste despre arta de a dãrui și recunoștințã. Cu toate cã desenele sunt în prim-plan, este totuși o carte scrisã în limba englezã, așa cã poate fi mai potrivitã pentru copiii de 6-8 ani. Bineînțeles, pe listã rãmâne și Harry Potter, ca în fiecare an.

6. Fetița ta fredoneazã toate melodiile din Frozen? Fã-i o bucurie cu un minicasetofon cu înregistrare și microfon. Poate cã s-au demodat aceste aparate în lumea adulților, dar pentru cei mici (cel puțin 3 ani) existã modele colorate care sunt ideale pentru a-i familiariza cu muzica și tehnologia.

7. Ieșim din zona jocurilor clasice și îți propunem și un cadou mai degrabã sportiv și în ton cu anotimpul care se apropie: un snowmobil pentru copii, de luat în calcul pentru copiii cu vârste ceva mai mari.

8. Și dacã tot am ajuns sã vorbim despre sport, ultimul pe lista noastrã este coșul de baschet, adaptat nevoilor celor mici , care poate fi instalat în casã, în grãdinã sau în curte, în funcție de spațiul disponibil.

Sursa foto: Pixabay.com .

"Top 8 cadouri de sãrbãtori pentru cei mici" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre incotro?:
10 idei de cadouri pentru ziua mamei

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent