· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Totul despre cartelele de acces in scoli si licee

Cum vor funcţiona şi care este utilitatea lor

Cartelele de acces în şcoli şi licee au fost gândite pentru a stopa violenţa în şcoli şi pentru a monitoriza prezenţa elevilor la ore.

Sistemul de siguranţă a elevilor din sectorul 2 este unic în Capitală şi în România, pentru că beneficiază de trei cercuri de securitate, respectiv cartele de acces, camere de supraveghere şi pază, în toate cele 63 de şcoli gimnaziale, licee şi colegii naţionale.

Este un proiect unic în România şi în Bucureşti, care beneficiază de trei cercuri de securitate pentru elevi. Acest ultim sistem are ca obiectiv principal atât reducerea actelor de violenţă în şcoli, cât şi monitorizarea prezenţei elevilor la ore, a declarat primarul sectorului 2, Neculai Onţanu.

Astfel, peste 40.000 de elevi din sectorul 2 vor intra cu cartele în 63 de unităţi de învăţământ, respectiv în 40 de şcoli şi 23 de licee şi colegii tehnice, scrie RTV.NET.

Sistemul performant de acces pe bază de cartelă este individual pentru fiecare elev, profesor şi personal nedidactic în parte şi figurează în baza de date computerizată a şcolii, a explicat Onţanu.

Află pe RTV.NET care este rolul acestor cartele de acces şi ce pot afla părinţii cu ajutorul lor.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent