· articole
· intamplari

Transforma Valentine’s Day in sarbatoare de familie
Ziua Indragostitilor nu trebuie sa fie doar pentru cei mari.

Va puteti bucura de aceasta zi impreuna, intreaga familie. Iata cateva modalitati sa transformi Valentine’s Day in sarbatoare pentru parinti si copii.

Purtati rosu. Culoarea iubirii si a pasiunii, rosul avantajeaza pe aproape oricine o poarta. Sigur vei gasi in garderoba ta si a copiilor tai cateva piese vestimentare rosii: rochite sau salopete din velur pentru cei mici si plovare rosii pentru voi. In plus, veti avea parte deo sedinta foto minunata!

Mic-dejunul iubirii. Pregateste pentru familia ta o masa savuroasa, cu tematica. Poti sa ii lasi si pe cei mici sa te ajute eventual, sa umple ei formele de prajituri in forma de inima sau sa umple clatitele cu dulceata. Foloseste o fata de masa sau servetele rosii sau roz.

Ascundeti inimioare. Organizeaza o “vanatoare de comori”, cu indicii ascunse prin casa, pe biletele in forma de inimioara. Foloseste ca ascunzatori locuri in care stii ca cei mici umla des, cum ar fi in sertarul de la birou, intre filele cartilor de povesti, etc. Premiul cel mare poate fi sa aleaga ce joc sa jucati in acea seara impreuna.

Uitati-va la un film romantic. Majoritatea filmelor pentru copii sunt povesti de dragoste, cu printi care lupta sa isi salveze printesa aflata in pericol. Sau de ce nu, poti sa compui un basm in care personajele principale sa fiti tu si sotul. Cei mici vor fi incantati.

Creati felicitari de Valentine’s Day. Poti sa ii ajuti pe cei mici sa creeze o felicitare pentru cineva deosebit din viata lor, fie ca esti tu, bunica sau vecina cu care isi petrec toate dupa-amiezile. Dragostea celor mici este cel mai frumos lucru si va fi placut sa iti amintesti de inocenta copilariei.

Sursa: sheknows.com
Traducere: Elena Stanciu.

"Transforma Valentine’s Day in sarbatoare de familie" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent