· articole
· intamplari

Trei lucruri foarte simple pe care poti sa le faci daca vrei sa-i stimulezi creativitatea copilului tau
Parintii ar trebui sa stimuleze cat mai mult creativitatea copiilor lor, desi cei mici sunt experti cand vine vorba de manifestarea acestei abilitati.Daca si tu esti parinte, dar nu stii ce poti sa faci astfel incat sa dezvolti creativitatea copilului tau, descopera, in continuare, cateva idei foarte simplu de pus in practica.

Cumpara-i un telefon mobil
In cazul in care copilul tau este suficient de mare, cumpara-i un telefon mobil performant, la un pret foarte bun, cum ar fi un Samsung Galaxy J5, model din 2017. Discutati cu copilul tau despre cum ti-ar placea sa foloseasca telefonul mobil astfel incat sa devina mai educat si deprinda abilitati noi. Exista o diversitate de aplicatii educationale pe care copilul tau si le poate instala pe noul sau telefon. Poti sa-i sugerezi, de exemplu, sa-si descarce o aplicatie care sa-l ajute sa invete una, doua sau mai multe limbi straine. Ca sa-i arati copilului tau ca ii esti alaturi si ca te preocupa cu adevarat educatia sa, propune-i sa-si instaleze o aplicatie performanta de limbi straine, care presupune plata unui anumit abonament lunar de catre tine.

Indruma-l catre caligrafie
Caligrafia reprezinta arta si deprinderea de a scrie frumos, iar frumosul nu poate decat sa-i stimuleze creativitatea copilului tau. Prin urmare, chiar daca ne aflam in era tehnologiei, cumpara-i copilului tau niste creioane si niste stilouri deosebite si ajuta-l sa faca primii pasi inspre caligrafie. Ideal ar fi sa imbini tehnologia cu succes tehnologia si caligrafia. Cum o poti face? Foarte simplu! Inscrie-l pe copilul tau la niste cursuri online de caligrafie, tinute de experti in aceasta arta. Totodata, cumpara-i cat mai multe carti despre caligrafie, in care sa descopere toate tainele scrisului frumos. De asemenea, incearca sa-i povestesti, din cand in cand, despre oameni faimosi care s-au folosit de caligrafie ca sa creeze niste lucruri cu adevarat fantastice. Un astfel de exemplu ar putea fi Steve Jobs, cofondatorul companiei americane Apple.

Petreceti cat mai mult timp impreuna
Utilizarea tehnologiei de catre copilul tau ar fi bine sa fie dublata de cat mai multe ore si zile petrecute in natura. Asadar, incurajeaza-ti copilul sa faca tot felul de activitati in aer liber, atat impreuna cu tine, cat si de unul singur. Mergeti cat mai mult in excursii scurte, in locuri in care chiar sa aiba ce sa faca. Un asemena loc ar putea sa fie Sfantu Gheorghe, din Delta Dunarii. Existe numeroase locuri foarte bune de cazare in Sfantu Gheorghe, o localitate excelenta pentru ca baiatul tau sau fata ta sa exploreze cat mai bine frumusetile naturii.

Sursa foto: https://pixabay.com/en/wood-background-color-pastellfarben-3193572/

Sursa: Agentia Digital Work Force.

"Trei lucruri foarte simple pe care poti sa le faci daca vrei sa-i stimulezi creativitatea copilului tau" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent