· articole
· intamplari

Tuse, durere in gat si nas infundat. Cum iti poti ajuta copilul
Câteva obiceiuri care îți pot ajuta copilul dacă suferă de tuse, durere în gât și are năsucul înfundat.#1 Tuse și durere în gât
Tusea îl ajută pe micul bolnăvior să respire mai bine, desfundându-i nările de mucus așa că nu încerca să o oprești. În plus, antitusivele pot fi dăunătoare. În urma administrării lor, unii copii devin hiperactivi, agitați când vine ora de culcare.

Scapa de vanatai prin intermediul remediilor naturale

Oferă-i un calmant dulce
Studii recente au demonstrat că mierea este mai bună decât un medicament atunci când vine vorba de alinarea tusei. Poate fi dată copiilor de la vârsta de un an. Mierea neagră este cea mai recomandată, fiind bogată în antioxidanți. Copilului de 1-5 ani oferă-i o jumătate de linguriță cu miere, iar celui de 6-11 dă-i câte o linguriță.

Dă-i supă
Nu este un mit. Supa de pui are proprietăți antiinflamatoare.

Multe lichide
Cele calde sau foarte reci subțiază mucusul, făcându-l mai ușor de eliminat. În plus, alină durerea de gât și mențin copilul hidratat.

Dă-i ceva să sugă
Copiii de patru ani sau mai mari pot suge pastile speciale pentru durerea de gât, bomboane fără zahăr sau fructe congelate.

3 retete cu miere de albine pentru un copil sanatos #2 Nas înfundat
Mucusul ajută la curățarea nasului și a sinusurilor. Este un semn că sistemul imunitar al copilului luptă cu virusul, nu că trebuie să-i dai antibiotice.

Subțiază mucusul cu ajutorul câtorva picături de soluție salină și apoi scoate-l cu aspiratorul nazal. Sau pune-l să stea câteva minute într-o baie de aburi.

Folosește un umidificator în camera lui. Bacteriile și mucegaiul se dezvoltă foarte repede, așa că nu uita să schimbi zilnic apa și curăță aparatul după instrucțiunile producătorului.

Ține-i capul ridicat cu ajutorul unei perne, astfel încât mucusul să se elimine. Sau ridică salteaua din dreptul capului punând o pernă sub ea.

Foto: 123RF, Sursă: revista MAMI .

"Tuse, durere in gat si nas infundat. Cum iti poti ajuta copilul" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre boli, rani:
Candidoza (Candida Albicans)

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent