· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ultimul anunt al Ministerului Educatiei despre cea de-a treia sesiune de Bacalaureat

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a declarat miercuri că oa treia sesiune de bacalaureat va fi organizată numai dacă este nevoie.

Citeşte şi
html">Schimbări MAJORE pentru elevii care dau anul viitor BACALAUREATUL. Vezi CALENDARUL şi PROGRAMA

Nu organizăm a treia sesiune de bacalaureat decât dacă este nevoie. În lege scrie că în situaţii speciale ministrul poate decide organizarea unei a treia sesiuni de bacalaureat. Poţi face a treia sesiune numai dacă se derulează - şi intenţionăm să derulăm - un program de formareiar acesta se termină, spre exemplu, în ianuarie sau februarie iar atunci se justifică o sesiune de bacalaureat. Altfel, dacă programul de formare se termină înaintea sesiunilor ordinare, nu este necesară organizarea a trei sesiuni de bacalaureat, a spus Pricopie cu prilejul participării la festivitatea de deschidere a noului an universitar la SNSPA.

Potrivit acestuia, organizarea celei de a treia sesiuni de bacalaureat are legătură cu faptul că un număr destul de mare de absolvenţi de clasa a XII-a nu au reuşit pe parcursul anilor de studii să se pregătească suficient pentru a promova acest examen.

Mai multe detalii despre cea de-a treia sesiune de bacalaureat pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent