· articole
· intamplari

Un copil fericit este acela care realizeaza ceva de unul singur!
Dezvolta imaginatia copilului tau in cadrul cursurilor de creatie florala.


A trecut ceva timp de cand mintea mea se framanta in cautarea unei solutii si mai ales mamicile pot intelege asta. Cum sa-mi impart timpul intre familie, sot, copii, cariera, prieteni, fara ca cineva sa aiba prea mult de suferit. Cum sa petrec acel timp de calitate, despre care citeam prin carti si reviste, cu fiecare dintre aceia care fac parte din viata mea, si ce sa fac cu oboseala si cu disponibilitatea mea care de multe ori tindea spre zero, provocandu-mi sentimente contradictorii si frustrari imense.

Si iata, se pare ca intr-o zi o idée a incoltit si incet, incet pare sa dea roade. Conceptul “Copiii si florile” mi s-a parut genial atunci cand mi-a trecut prin minte. Pasionata de cand ma stiu de flori, am descoperit destul de tarziu cat de minunata e lumea floristilor si arta lor.

Am incercat timid sa vad ce as putea face eu daca as avea cateva flori la dispozitie si atunci incurajata de cei apropiati am continuat sa fiu mai mult autodidact, incercand sa-mi implinesc un vis. Astfel am reusit sa-mi construiesc atelierul Andeli Design, unde am pus tot sufletul meu si unde copilele mele au un model de viata, o mama alaturi, ceva mai disponibila decat altadata, incercand sa le ofer o copilarie cat mai frumoasa, printre flori, culori si miresme deosebite, impartasind astfel pasiunea care s-a trezit in ele cu alti copii dornici sa afle cat mai multe despre secretele florilor.

Andeli Design organizeaza periodic cursuri hobby de creatie florala pentru copii, un concept cunoscut mai mult in alte tari decat in Romania, dar care speram noi va cuceri tot mai multe mamici dornice sa ofere ceva nou si inedit copiilor lor, sa descopere noi talente, nebanuite pana atunci.

Prin intermediul experientelor astfel traite copiii vor acumula cunostinte si abilitati, reactionand intr-o maniera personala la ceea ce vad, aud, ating sau simt . Ei au la dispozitie o serie de flori pe care le folosesc in aranjamente florale facute de manutele lor dibace; fiecare copil dupa imaginatia si personalitatea lui va da viata unui mic aranjament, pe care la sfarsit il i-a acasa cu el, fericit de rodul muncii sale si cu gandul ca il va darui mamei sau altei persoane dragi.

Cursurile se desfasoara intr-o ambianta deosebita, relaxanta si vesela in acelasi timp, unde copiii pot experimenta, se pot exprima liber, fiind un alt mod de a stimula imaginatia si creativitatea, de a invata respectul fata de sine si fata de ceilalti. Intr-o lume in care nimic nu pare a fi asa cum ar trebui, nevoia de frumos se face simtita din ce in ce mai mult. Prin acest curs se pot exprima idei, sentimente, se pot cultiva sensibilitati si poate in acest fel vom reusi impreuna sa pregatim viitoare generatii de oameni mai buni, mai frumosi, mai sensibili si mai atenti la cei din jur, la natura, la flori.

Dupa o vara fierbinte si o toamna lunga cu ateliere organizate saptamanal (primul atelier a avut loc in iunie 2012) venim acum in intampinarea clientilor nostri cu un modul de iarna interesant ce va cuprinde 4 lectii deosebite ce vor avea loc in luna decembrie 2012, care speram ca va lasa amintiri placute, de neuitat copiilor dar si parintilor.

Pentru mai multe detalii puteti accesa link-ul : http://www.andelidesign.ro/newsletter-atelier-creatie-florala-copii-iarna-2012.aspx
50% reducere pentru inscrierile pana la data de 26 noiembrie 2012 contact la 0734.504.927 Liliana Masgras

Dragi mamici si copii va asteptam la atelierul nostru sa descoperim impreuna o lume minunata in care florile au ceva de spus, trebuie doar sa le ascultam!
.

"Un copil fericit este acela care realizeaza ceva de unul singur!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 5
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent