· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Unda verde pentru primul vaccin impotriva cancerului la creier

Primul vaccin impotriva cancerului la creier va fi disponibil pe piata elvetiana din al treilea trimestru al anului 2007. Laboratorul american Northwest Biotherapeutics a anuntat, luni, ca a primit autorizatia de a distribui, in unele centre de sanatate din Elvetia, medicamentul DCVax-Brain impotriva cancerului la creier, fabricat in Statele Unite, relateaza AFP.

Suntem incantati sa fim primii care lanseaza pe piata un medicament terapeutic personalizat impotriva cancerului la creier, o boala la care sansele de supravietuire sunt minime, a declarat Alton Boynton, presedintele laboratorului.

Northwest Biotherapeutics vrea sa obtina autorizatie de comercializare a vaccinului atat in Statele Unite, cat si in Europa, pana la inceputul anului 2009.Potrivit rezultatelor testelor realizate pana acum de aceasta companie pe pacienti diagnosticati cu cancer la creier, vaccinul permite prelungirea perioadei de recurenta a bolii de la 6,9 luni la 18,1 luni si a duratei medii de supravietuire de la 14,6 la 33 de luni.Sursa: Hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Unda verde pentru primul vaccin impotriva cancerului la creier" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 1.66
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent