· articole
· intamplari

Unde trimitem copilul in vacantaPoate tu ai ceva mai multa treaba vara asta sau criza te face sa gandesti ca o vacanta in familie ar fi ceva mai costisitoare, dar vrei ca micutul/micuta tau/ta sa aiba parte de o perioada de relaxare. Noi iti oferim cateva sugestii pentru vacanta copilului tau.

• Taberele sunt o varianta pe gustul copiilor. Nu doar ca evadeaza pentru cateva zile din spatiul lor obisnuit, dar au posibilitatea sa exploreze locuri noi si sa isi dezvolte abilitatile de socializare.

Poti alege o tabara in Busteni, Suncuiusi sau Straja. Preturile variaza intre 590 si 800 lei.
Alpin Camp Busteni organizeaza tabere de 7 zile, cu masa inclusa si intrari la muzee la un pret de 850 lei, cu reducere pentru grupuri de prieteni sau daca familia are mai multi copii.
www.alpincamp.ro

• S-a terminat scoala, insa copiii pot profita de vacanta pentru a invata intr-un mod mai amuzant. Poti alege ceea ce se numeste turismul educational, spre exemplu o excursie la Nisipurile deAur, o saptamana in care copilul are posibilitatea sa isi imbogateasca cunostintele de limba engleza.
www.turism-educatie.ro

• Alege o tema pentru vacanta copilului tau, fie una prin care sa isi dezvolte abilitatile creative, fie una prin care sa devina mai bun intr-un anumit sport. Un exemplu este tabara de tenis unde va beneficia atat de antrenamente, cat si de activitati recreative.
www.tabaradetenis.ro

• Marea este unul din locurile unde copiii se pot distra cu siguranta. Navodari are deja o traditie in organizarea vacantelor la mare pentru copii in cadrul taberei Delfinul. Tariful pentru o saptamana este de maxim 384 lei.
www.tabara-navodari.ro

• Daca nu vrei ca micutul/micutul tau/ ta sa stea prea departe de casa, incearca sa il/o trimiti la cursuri de vara. British Council organizeaza astfel de cursuri speciale in limba engleza la un pret de 1130 lei.
www.britishcouncil.org

• Bineinteles, o varianta care poate fi la fel de distractiva este traditionala vacanta la bunici, la tara. Poate este o solutie mai ieftina, dar ii va da copilului ocazia sa respire aer mai curat decat cel de la oras si sa fie mai aproape de natura.Nota Text: Oana Voncick.

"Unde trimitem copilul in vacanta" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
23.07.10 09:01: TabaraDeTenis
Va multumim ca ati inclus TABARA de TENIS in articolul Dvs.---Tabara de tenis este un proiect in care copiii invata tenis dar mai ales invata sa se bucure, sa fie darnici, sa spuna multumesc, sa primeasca si sa dea feedback, sa-si prezinte ideile, sa obtina ce-si doresc negociind fara te rooooog si fara ma supar.Totul se face prin joc urmat de sesiuni de debriefing (discutii pentru extragerea de invataminte) si cu mare bucurie premiem zilnic: cea mai ordonata camera, cea mai punctuala echipa, veselul zilei si multe altele.Va asteptam.www.tabaradetenis.ro
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre dezvoltare:
Cat si ce vede un bebelus?

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent