· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Un fruct la indemana oricui ne protejeaza de un cancer tacut

Studii recente au descoperit că anumiți compuși naturali, cum sunt oligozaharidele, distrug până la 46% din celulelor cancerului de colon, spre deosebire de chimioterapie. Și, față de medicamentele toxice care se utilizează în tratarea acestei afecțiuni, oligozaharidele sunt compuși naturali, care nu au efecte secundare.

Citeşte şi
net/cum-iti-dai-seama-ca-merele-pe-care-le-consumi-sunt-tratate_178994.html">Cum îţi dai seama că merele pe care le consumi sunt tratate

Cancerul de colon este o afecțiune care îmbolnăvește atât femei, cât și bărbați în întreaga lume. Tratamentul utilizat în distrugerea celulelor canceroase folosite în acet tip de afecțiune a cunoscut un succes limitat de-a lungul timpului, întrucât are numeroase efecte secundare, cum sunt spasmul coronarian, anemie și imunosupresie.

Compușii din mere, distrug celulele canceroase
Cercetătorii chinezi de la Universitaea Xi’an au descoperit că, cu cât cantitatea oligozaharidelor din măr este mai mare, cu atât mai bune sunt rezultatele împotriva celulelor canceroase de la nivelul colonului. În plus, specialiștii au constatat că oligozaharidele din mere au proprietatea de a opri creșterea de noi celule canceroase.

Citeşte şi Sucul de SFECLĂ ROŞIE, MERE şi MORCOVI, o băutură miraculoasă

Compușii naturali care se găsesc în mere, pe lângă faptul că distrug celulele canceroase, ajută la păstrearea florei intestinale sănătoase, țin sub control glicemia și întăresc sistemul imunitar. Oligozaharidele se întâlnesc atât în fructe, legume și alge, precum și în miere și lapte. Pentru a te bucura de beneficiile acestor alimente, trebuie să le consumi crude.

Află mai multe despre beneficiile consumului de mere pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent