· articole
· intamplari

Vacanta de iarnajpg?width=260&height=149"/>
Indiferent unde veti petrece aceasta vacanta, nu uita acasa buna dispozitie! Joaca-te cu micutii tai si bucurati-va impreuna de magia anotimpului alb.

Daca ai posibilitatea, incearca sa ii oferi copilului tau o vacanta de iarna intr-un decor de iarna alb si pufos. Magia Sarbatorilor in zapada nu are egal! Si nu uita sa faci planuri si pentru drumul catre deastinatia de vacanta: pentru el, distractia poate incepe chiar de acum!

Familiarizeaza-l cu traditiile si datinile sarbatorilor. In felul acesta, va invata despre cultul poporului sau, va simti spiritul sarbatorilor si va cunoaste lucruri noi. In plus, ritualurile iernii il vor ajuta sa interactioneze cu multe persoane si il vor ajuta sa-si dezvolte abilitatile sociale. Respectarea regulilor specifice intr-un cadru securizant si cu iz de sarbatoare iti va usura tie sarcina de a-l invata despre disciplina.

Grija la frig! Desi vacanta de iarna petrecuta in deplasare poate fi minunata, ai grija ca ea sa nu fie intrerupta de o raceala care sa afecteze organismul copilului tau, care nu se mai poate bucura de zapada de afara.
Fa totul cu masura si invata-l si pe el sa faca acest lucru.

Incearca sa implici in aceste sarbatori cat mai multi membri ai familiei. In felul acesta, cu totii veti simti mai bine spiritul Sarbatorilor si ii vei oferi micutului tau o vacanta de neuitat.

Chiar daca este vacanta, nu neglija respectarea regulilor de conduita pe care atat te-ai muncit sa le impui! O saptamana de rasfat poate strica munca de un an.

Implica-l cat mai mult in activitatilede oameni mari, oferindu-i sarcini pe masura si stimulandu-l sa te ajute. In felul acesta, il vei face sa se simta valoros si util si il vei invata sa aprecieze lucrul muncit.

Vacanta voastra de iarna va fi cu atat mai frumoasa cu cat veti reusi sa petreceti mai mult timp impreuna, bucurandu-va de zapada, de dragostea voastra si de imaginatia si creativitatea intregii familii.

Text: Cristina Sterie
Articol publicat cu acordul revistei Mami.
"Vacanta de iarna" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 5
voturi 1


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent