· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Vara aceasta se poartă Light BBQ

Luna iulie aduce în prim-plan un nou trend în materie de grătar – Light BBQ, noua colecție de preparate pentru grătar, din carne de curcan, de la Peneş Curcanul. Concepută în ton cu sezonul de vară, linia include o varietate de elemente ușoare și apetisante, în combinații unice: de la frigăruile din carne de curcan, asezonate cu mirodenii şi plante aromate, până la delicioșii cârnați țărănești din pulpă de curcan proaspeţi şi afumaţi, mici din piept şi pulpă de curcan, gata condimentaţi, sau fragedul piept de curcan marinat.

Noua colecţie, ce poartă amprenta binecunoscutului designer Peneș Curcanul, este o reinterpretare a clasicelor preparate pentru grătar, propunând o linie lejeră inspirată de echilibrul unei nutriţii sănătoase. Carnea de curcan – elementul central al colecţiei Light BBQ – reprezintă o importantă sursă de proteine, aducând ca noutate un conținut scăzut de grăsimi, dar şi o largă gamă de minerale de la fier, la zinc și magneziu.

Piesele ce alcătuiesc linia de grătar din carne de curcan de la Peneş Curcanul, Light BBQ, sunt croite pe gustul celor care adoptă un stil de viaţă sănătos şi sunt alegerea perfectă pentru după-amiezile în aer liber cu prietenii sau pentru cinele în familie, din serile de vară.

Light BBQ, noua colecție pentru grătar de la Peneș Curcanul, îşi propune să seteze trendul acestui sezon, putând fi asortată cu orice tip de grătar, de la modelul de aragaz, la cel pentru cuptor, grătarul electric, striat sau plat, modelul pe gaz sau grătarul cu lemne sau cărbuni.

Colecţia poate fi găsită, deja, în magazinele proprii Peneş Curcanul, dar şi în principalele lanţuri de hypermarket-uri din întreaga ţară, la un preţ accesibil. Mai multe detalii, pe site-ul www.penes.ro sau pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/PenesCurcanul..

"Stiri: Stiri: Vara aceasta se poartă Light BBQ" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent