· articole
· intamplari

Toate varstele: Toate varstele: Vara asta, Starbucks îți dezvăluie puterea personalizării!


png"/>
Fiecare dintre noi are anumite trăsături care îl definesc, care îl fac unic, fie că este vorba despre stil, sau caracter, sau educație. Fiecare dintre noi are felul său de a gândi, de a simți! Totul ține de personalitate!

Așa că, vara asta, Starbucks te provoacă să înțelegi puterea personalizării! Începând cu luna mai, Starbucks reinventează băutura sa iconică, Frappuccino, și îți oferă ocazia de a intra în rolul de barista și de a da formă propriei băuturi, un răsfăț rece ca gheața, cu mii de variante de personalizare!

Preparat din ingrediente de cea mai înaltă calitate, printre care cafeaua Starbucks și laptele proaspăt sau de soia, noul However-You-Want-It Frappuccino te provoacă să îți inventezi băutura ta preferată, unică, adăugând o varietate de siropuri, topping-uri sau intensități.

În primul rând, lasă-ți amprenta pe băutura iconică Starbucks, alegând intensitatea cafelei: extra cafea sau decofeinizată. Apoi, poți alege laptele: integral, parțial degresat sau, în premieră, poți cere baristei să îți personalizeze un Frappuccino, folosind lapte de soia! Dacă îți faci griji pentru siluetă, îți sugerăm să alegi variantele light, de la numai 71 de calorii. Același gust, mai puține calorii!

Îți prezentăm, așadar, câteva variante de Frappuccino care se regăsesc în meniul nostru, pentru a-ți arăta câteva alegeri interesante pe care le poți face atunci când comanzi noul However-You-Want-It Frappuccino:Extra Coffee Caramel Frappuccino® – un deliciu cu gust intens de cafea, combinat cu siropul caramel care completează perfect noua cafea prăjită Starbucks Frappuccino®, lapte integral, amestecat cu gheață și un topping de frișcă ornată cu un strop de sos caramel.

Dacă râvnești la un deliciu dulce, dar light, cea mai bună alegere este Mocha Light Frappuccino® cu numai 96 calorii, o combinație de sos de ciocolată, noua cafea prăjită Starbucks Frappuccino®, lapte degresat, mixat cu gheață și o bază de sirop Coffee Light!
De asemenea, Strawberries & Cream Frappuccino® cu lapte de soia este un alt răsfăț dulce – iubitorii laptelui de soia se pot desfăta cu această băutură, varianta fără cafea a unei rețete clasice, adaptată pentru a include o bază de sos de căpșune și lapte de soia, amestecat cu gheață.
Este un alt răsfăț încântător care poate fi personalizat și cu lapte integral sau degresat.

Mergi în cafenelele Starbucks și personalizează-ți propriul Frappuccino, exact așa cum il vrei!.
"Toate varstele: Toate varstele: Vara asta, Starbucks îți dezvăluie puterea personalizării!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent