· articole
· intamplari

Vedete care au scris carti pentru copiiPe cât de mult succes au vedetele și oricât de mari le sunt conturile în bancă, viața lor nu a fost și nu este perfectă. Câteva dintre ele și-au adunat ”înțelepciunea” în cărți pentru copii, inspirate din experiențele lor de viață.

Julianne Moore a scris 2 cărți ale căror eroină, Căpșunica Pistruiată, a fost construit după…surpriză, modelul propriu. Aceasta se confruntă cu situații obișnuite pentru un copil, pistuii și faptul că îi urăște dar și cu bătăușii de la ora de sport.Madonna a scris o fabulă despre cel mai bogat și în același timp nefericit om din lume, prin care a vrut să îi învețe pe copii că banii nu aduc fericirea. Și dacă vine din partea unei persoane atât de celebră și bogată ca ea, trebuie să o credem pe cuvânt!

LeAnn Rimes a publicat două cărți despre un pui de tigru căruia îi este teamă de apă. Povestea a fost dezvoltată de către fostul soț al vedetei și publicată sub numele ei.

Tori Spelling a scris o poveste inspirată din viața ei. Tallulah, eroina cărții, încearcă să se descopere pe ea însăți în afara influenței părinților ei bogați. La fel cum a făcut și Tori, care și-a găsit calea ca mămică și soție după o tinerețe rebelă.

Gloria Estefan a scris o serie de cărți pe seama bulldog-ului ei, Noelle, în care animalul are parte de o serie de aventuri magice. Din poveștile ei cei mici pot învăța despre cum să te integrezi, despre problemele de imagine și lucrurile care contează cu adevărat în viață.

Rapperul ”50 cent”, pe numele său adevărat, Curtis Jackson, a scris o carte inspirată din copilăria sa, care se numește ”Playground / Locul de Joacă”. Personajul principal este un ”bătăuș”, un anti-erou, care este menit să atragă atenția copiilor agresivi că nu este corectă calea pe care au adoptat-o.

Sursa: Elena Stanciu.

"Vedete care au scris carti pentru copii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent