· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: VelaSmooth - soluţie non-chirurgicală pentru tratarea eficientă a celulitei

SlimArt, una dintre cele mai moderne clinici de înfrumuseţare corporală şi facială, a introdus soluţia de ultimă generaţie VelaSmooth pentru efectuarea simultană a tratamentelor de diminuare a celulitei, reducerea în circumferinţă a zonelor tratate şi îmbunătăţirea tonusului pielii. VelaSmooth utilizează tehnologia elos ce a revoluţionat piaţa estetică, fiind prima şi singura tehnologie inovatoare ce combină 4 tehnici: energia optică infraroşie, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi mobilizarea mecanică profundă.

Elos, tehnologie unică si brevetată, este o abreviere a sinergiei electro-optice: “electro” reprezintă curentul de radiofrecvenţă (RF) bipolară, iar “optic” reprezintă energia optică infraroşie.

Radiofrecvenţa încălzeşte dermul, provocând o reacţie ce stimulează restructurarea şi remodelarea pielii.

Infraroşul stimulează metabolismul, activitatea celulară şi creşterea metabolismului energiei stocate în celulele adipoase. Cele două energii sunt dublate de vacuumul pulsat ce îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi limfatic, favorizând eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament blând şi agreabil.

« Peste 80% din femeile cu o vârstă de peste 20 de ani, indiferent de greutate, sunt afectate de celulită. Aceasta apare atunci când celulele adipoase, aflate în cel mai profund strat al pielii, cresc în dimensiune din cauza stocării unei cantităţi foarte mari de grăsime. În timp, celule supradimensionate împing suprafaţa pielii în sus, ducând la apariţia aspectului de « coajă de portocală », a arătat Andreea Brăileanu, medic dermato- veneralog în cadrul clinicii SlimArt. “Datorită tehnologiei elos, tratamentul cu VelaSmooth asigură o penetrarea selectivă şi în profunzime a dermului, în maximă siguranţă, iar rezultatele - îmbunătăţirea aspectului pielii şi a conturului corpului – sunt vizibile încă de la primele şedinţe. Totodată tratamentul duce la o îmbunătăţire a circulaţiei sangvine şi o diminuare a eventualelor dureri musculare”, spune Andreea Brăileanu. VelaSmooth este soluţia perfectă pentru tratarea celulitei, conturarea şi retonifierea zonelor « cu probleme » precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului, deoarece permite profesionistului estetician să acţioneze precis şi selectiv pe zonele dorite. Tratamentul este aplicabil indiferent de nuanţa tenului, nu are efecte secundare şi nu implică niciun fel de durere sau doar o durere absolut neglijabilă, atenuată de utilizarea rolelor mecanice, astfel încât clienţii se pot întoarce la activităţile de zi cu zi imediat după terminarea şedinţei de tratament. « Un alt avantaj major este faptul că tratamentul cu VelaSmooth nu necesită urmarea unui tratament medicamentos în paralel. Este însă recomandată consultarea unui nutriţionist, pentru că orice tehnologii am aplica pentru reducerea celulitei şi remodelarea corporală, acestea sunt ineficiente în cazul unei alimentaţii necorespunzătoare sau în exces », a adăugat dr. Andreea Brăileanu.

Un program de tratament cu VelaSmooth cuprinde în medie 12 şedinţe, însă numărul acestora variază de la client la client, în funcţie de caracteristicile fiecărui client şi de rezultatul dorit. În perioada decembrie – februarie, clinica SlimArt oferă o reducere de 50%, astfel încât în această perioadă costul a 12 şedinţe este de 600 Euro.
***

Despre SlimArt

SlimArt a lansat, în 2007, prima sa clinică axată pe tehnici şi proceduri combinate pentru înfrumuseţarea corporală şi facială: epilare progresiv definitivă, remodelare corporală, masaj, tratamente estetice, machiaj permanent şi cosmetică.Primul centru SlimArt este situat în centrul capitalei, iar în 2009 SlimArt şi-a lansat planul de extindere la nivel naţional, inaugurând primul centru din teritoriu, în oraşul Constanţa.Clinicile SlimArt oferă soluţii de înfrumuseţare corporală şi facială la cele mai înalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatură modernă şi operate de personal specializat- medici de profil, asistenţi, kinetoterapeuţi, specialişti în remodelare facială şi corporală, în machiaje permanente şi tatuaje etc, fapt care permite efectuarea unor tratamente eficiente, în condiţii de siguranţă.

Pentru mai multe informaţii despre SlimArt, vizitaţi www.slimart.ro.

"Stiri: Stiri: VelaSmooth - soluţie non-chirurgicală pentru tratarea eficientă a celulitei" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1.66
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent